Українська Манітоба
-
І мамок в кіно не водили, не те що зараз
-
Пам'ятаю, як відкрив для себе DC++ з локальною "шарою" 😁
-
Повідомити роботодавця. Пити багато рідини та відпочивати
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи діє health karta в clinical for women,чи в такій клініках потрібно платити за візит?
-
Потрібна порада. Тест на ковід позитивний, самопочуття теж м'яко кажучи не дуже. Що я повинен зробити? Треба повідомити працедавця? Скільки сидіти вдома? Коли виходити на роботу? Мене ця вся епопея з ковідом цим обходила до даного моменту, і виявилось шо я абсолютно не знаю шо робити якшо захворів😁
-
Доброго вечора усім. Чи хтось отримував SIN для дитини молодше 14 років без PR? Dmytro бо ніби казали, що можна той рахунок для накопичення коштів на навчання відкрити без PR.. але відмовляють у видачі SIN без дозволу на працю 🤷♀
-
Повідомити працедавця, сидіти вдома не менше ніж строк, потрібний вам щоб «вичухатися» та почуватися працездатним. Спитати працедавця, чи є якісь ковід-протоколи в конторі, і якщо вони є, то які вони (наприклад, може після ковіду вас попросять носити маску на роботі, скажімо, тиждень. Хз) Провінційних вимог/протоколів по ковіду від Manitoba health зараз наче не існує вже.
-
Нічого , ніяких протоколів зараз нема . Ніякою відповідальності , якщо хтось від вас захворіє - також . Так що лікуйтесь , та бажано бути свідомою людиною, та все ж таки навколо людей не заражати
-
SIN мати обов'язково. Якщо тільки візітор рекорд, то SIN не дадуть
-
Не дають навіть зі стаді пермітом, кажуть тільки ворк перміт потрібен, а він з 14 років.. глухий кут
-
Точно не теракт
-
сьогодні таке бачив, їду по лагіморе , переді мною зупиняєця тарантас, із нього виходе хлопака років 15, і починає бігти через всі 4 полоси))). і біжить ніглядя) оце мені під колеса прибіг , ну я побібікав пригальмував. а він далі побіг))) цирк
-
То їхали з Канади до США
-
Лажимодьєр тоді, а не лагіморе 😁
-
Якщо це візит до лікаря , то в Манітобі ви покрити провінційною страховкою ( ваша health cart). І не важливо чи це сімейний лікар, чи лікар в волк-ін клінік, чи в госпіталі, чи в клініці жіночого здоров'я, чи візит до спеціаліста вузького профілю ( з направленням від сімейного) - безкоштовно для вас якщо є health cart. ( Вона не покриває дантиста, косметичну медицину, масаж, ...)
-
Так ви ж кажіть що ви у лікарні працюєте ) чи ні ?
-
Залежить від організації де ви працюєте. В нас якщо зі стафу хтось захворів 🤒 на ковід: 5 днів вдома, потім re-test, якщо негатив то можно виходити… але це не від провінції regulation а від роботодавця, ну маски 😷 ми і так зараз носимо 😖
-
Так в PMH - Prairie Mountain Health і є мій роботадавець;)
-
Після років роздивляння відео с заправок і автомийок, я вже нічому, повʼязаному з автівками та тим, як люди їх водять, не дивуюсь 🤪
-
Показуй саме цікаве
22 Jan 2023, 08:02
99687/231322
7 minutes ago