Українська Манітоба
-
Зловив робочий день у рітейлі🫠
-
Діліться знижками, хто що зловив у Black Friday 🛒🛍️?
-
Проблеми оренди в Торонто: за всього $660 пропонують орендувати кімнату зі спільним ліжком розміру queen. Як вам така ідея оренди? Не втомлюємось повторювати: за межами Торонто та Greater Toronto Area (GTA) також є цікаве, активне життя, вдосталь роботи, бізнесів, культурних заходів та цікавих людей. Канада - це величезна країна, яка простягається на понад 7 тисяч кілометрів від Атлантичного до Тихого океану. 🇺🇦🇨🇦 @UkrainianCanada
-
Що таке EIA?
-
Розглядаємо путівки на море
-
Дякую!
-
www.gov.mb.ca/fs/eia/
-
Згоден, $80 знижка на товар за $900 це взагалі звучить, як прикол, навіть не 10%
-
А так - блек фрайдей , це смішно. Біль та сльози 😩 Сподіваюсь на боксінг дей щось буде дійсне
-
З собою треба мати кредитку , канадійськи права або айді, якщо таких нема - то ворк/стаді перміт, паспорт, та ще один документ , на якому буде прописана адреса (хелс картка може підійти)
-
Великою різниці між 4дж та 5дж у Канаді я не побачив взагалі
-
Fido 30 гігов 4дж, потім вирубується. Без оплати за підключення (економія 60$ вже) . З рефералкою на перші 10 місяців виходе 24$ в місяць .
-
В мене була знижка 11 на товар за 290
-
Під'їхав до Cabela's під відкриття, подивився на чергу, поїхав додому
-
@EVGENZARNITSIY, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Я купив кілька технічних курсів на Udemy, знижка 80%, для сертифікації CompTIA.
-
В liquid Mart сьогодні black Friday 🛒
-
Знайшов скидку 100%. Це коли нікуди не пішов та нічого не купив 🙂
-
🎮 зараз в PS5 Store & Steam знижка -80% на NFS Unbown.😅 Гра така собі, але ціна норм. Нууу і Call of Duty MW3 -15%.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, отримали новий паспорт( в старому термін дії закінчується)для дитини як тепер в ньому візу зробити? Дякую.
22 Jan 2023, 08:02
99798/236724
about 2 hours ago