Українська Манітоба
-
Roku - це просто платформа, така сама як Android TV чи будь-яка інша.
-
#робота #job У нас в офісі знов зʼявилася позиція Accounting Clerk. Це - сама базова, сама початкова позиція в бухгалтерії, це «сидіти вбивати пєрвічку» та «працювати з табличками в Екселі». Ніяких особливих вимог та кваліфікацій не треба. Зарплати в тих їхніх бухгалтеріях я не знаю, але мені здається, що на такій позиції там буде небагато. Але така позиція - це «всунути ногу в двері карьєри в фінансовій сфері» в норм конторі. Це вже не вперше така вакансія зʼявляється, і я знаю, що українці подавалися на неї, але брали, як я бачила по сповіщенням від HR, не їх нажаль, а людей з філіппінськими/китайськими/індуськими прізвищами 🤨 Я думаю, що вся справа в англійській та наявності освіти, повʼязаній з фінансами. Кого цікавить вакансія, пишіть мені будь ласка лише якщо у вас норм англійська. Мені не важко розшарити вам вакансію, але ви лише витратите свій час, якщо немає англ, імхо. Референс надавати не буду.
-
Привіт. Скажіть будь ласка, де можна поновити SIN?
-
Подавався з освітою і англійською. Навіть не предзвонювали 😀 знайшов в фінансах ліпше роботу. В нас теж таких багато з тими прізвищами, освіта і англійська в них так собі, помилок вони роблять також достатньо. 😉 так що або там непотизм, або просто мені неповезло в свій час
-
То треба наперед записуватись до них? І чи можу я сама зробити дитині чи треба брати з собою?
-
Так ви ж наче не на accounting clerk, а на аналітика подавались? Можу помилятись )) В будь якому випадку наш HR явно затупив з вами, наша контора явно б від вас як працівники тільки зиск мала б 🙂 ПС: на аналітика взяли чувака з… Румунії 😳 Такий же емігрант як і всі ми. Ніякого непотизму ))
-
домовився з чуваком на kjjj купити РС а потім він написав меседж шо вже його комусь продав. Чесно кажучи граних знижок на те що б мене зацікавило не побачив ще ніде. Дивився мексику - там отсаннім часом все подорожчало на січень і навіть з тепершніми знижками ціни вищі ніж були пару тижнів тому. Але то туризм - там ціноутворення по-іншому працює