Українська Манітоба
-
Цікаво не відкривається посилання бо вже фул, чи просто чисто по канадськи не відкривається?
-
Так, тут все дуже індивідуально, і на розгляд лендлорда
-
Маю коди на безкоштовні (на перший тиждень) вечері (3-5 страв). Компанія HelloFresh. Кому цікаво, пишіть:
-
Привіт 🥰Питання в лютому прилітаємо до Торонто і наступного дня до Вінніпегу,хочу максимально підготуватись … Питання - є можливість взяти лист рекомендацію від громадянина Канади (друг)для оренди житла.А чи потрібний мені ця рекомендація ?чи можна і так знайти житло ?Є також лист з роботи в Україні що я працюю можливо цього хватить ?Дякую за відповіді 🌺
-
Анальгін не можна давати дітям.
-
Парацетамол+анальгін .Ви в якому готелі?
-
Шановні, не забуваємо про правила чату. Будь ласка, по темі, без переходу на особистості, флуду і т.і.
-
Сдається квартира 1 бедрум 912 +hydro 400 Webb Place R3B 3J3 Downtown свободна с 1 січня 4319991088 Вікторія
-
Вітаю всіх! Підкажіть, будь ласка Заповнюю форму Financial assistance. В прикладі, в них вказаний номер IMM1442 тільки з цифр. В мене там ще є буква "U" попереду. Вводити її, ци тільки цифри? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як до готелю зареєструватися? Я зараз обираю квиток і збираюсь у кінці січня їхати до Манітоби. Коли і як треба реєструвати у готелі? Знаю, що там можна декілька тижнів пожити. Усі квитки, що мені трапляються з прибуттям вночі. Не буде з цим якихось проблем?