Українська Манітоба
-
Вітаємо, Тетяна °! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
-
Кайф, хай мене до красивого хлопця підселять у такому випадку. Економія + тепло спати
-
Про виховання дітей. Соррі, я розумію, що багато батьків зараз зайняті на роботі і діти "самі по собі". Але прошу, цікавтесь ними хоч іноді... 11 маршруті автобуса, прямо зараз, три українки 13 років, кожне друге слово-мат. Кричать на весь автобус " а він мені кончив на юбку"...не один раз повторено, раз п'ять....Одна іншу питає "то мама дзвонила? Інша відповідає "то в Україні вона по десять раз звонила, а тут їй на мене пох"..... А поруч...тихенько собі їде бомж і смокче свою бутилочку.. не оое, не матюкається.
-
>Тільки для дівчат Роман, а ти дівчинка?
-
Фу як аморально і жахливо, що ж це діється людоньки, куди катиться світ
-
Аяяяй , негідники . Кругом культура і побожність , а вони тут таке витворяють
-
Фу, статевий акт, який жах. Ще я матюки. Просто пизда
-
Ви правда не розумієте, що діти можуть банально брехати, чи якусь чепуху пороти заради підтримки балачок? Ви ще почніть скаржитися на 13 річних пацанів, які у автобусі розказують, як вони пів школи вертіли, і до стрип барів ходили. 50 IQ, реально