Українська Манітоба
-
Штрафують за тінтед вікна на машині
-
Почалось 🍿😎
-
Ахахахаха, приколіст. Поліція навіть на напад і на кражу речей розводить руками. І якщо матюкати українською водія автобуса, але спокійно, він просто промовчить, бо банально незрозуміє
-
Ну якщо зірки зійдуться, що водій україномовний і поліціянт ще й під'їде україномовний, то все, хана дівчатам зі спермою на спідниці
-
-
Це вірно! Але уявіть мій стан, коли вчитель мого сина( 1го класу) місяць після навчання в школі, дала мені зауваження.Мій син говорить погані слова на англійській мові( слово "лайно").😳Мені було так не зручно, бо у нас ніхто не говорить таких слів( тим паче на англійській).... Але ми обговорили це з ним в дома, наче все гаразд.😐
-
вона загуглила, що ж це за слова такі, suka bliat pisdets nahoi
-
Виготовляю їстівні букети та композиції на будь-який смак: 🍭солодкі 🍻пивні 🧀сирні 🍑з сухофруктів 🍓фруктові Це чудова ідея креативного подарунку для коханої людини, батьків, друзів, колег та навіть шефа. ☝🏻для замовлення звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону +1(289)-933-1052; 💰ціна від 80$ але також залежить від наповнення (продуктів); ✅Food Safety Certification; 🔥 Black Friday🔥 -10% до кінця місяця. Не втрачай шансу потішити рідних🎁🎄