Українська Манітоба
-
Це вірно! Але уявіть мій стан, коли вчитель мого сина( 1го класу) місяць після навчання в школі, дала мені зауваження.Мій син говорить погані слова на англійській мові( слово "лайно").😳Мені було так не зручно, бо у нас ніхто не говорить таких слів( тим паче на англійській).... Але ми обговорили це з ним в дома, наче все гаразд.😐
-
вона загуглила, що ж це за слова такі, suka bliat pisdets nahoi
-
Виготовляю їстівні букети та композиції на будь-який смак: 🍭солодкі 🍻пивні 🧀сирні 🍑з сухофруктів 🍓фруктові Це чудова ідея креативного подарунку для коханої людини, батьків, друзів, колег та навіть шефа. ☝🏻для замовлення звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону +1(289)-933-1052; 💰ціна від 80$ але також залежить від наповнення (продуктів); ✅Food Safety Certification; 🔥 Black Friday🔥 -10% до кінця місяця. Не втрачай шансу потішити рідних🎁🎄
-
З описаної вами ситуації я особисто (субʼєктивно, звісно) бачу історію про батьків в кризі імміграції, дитину в перехідному віці з батьками, які переживають кризу еміграції, і ми нічого не знаємо про благополуччя цієї родини і яка взагалі всі члени цієї родини почуваються в психологічному плані. Ви впевнені, оприлюднюючи локацію перебування дитини і район проживання, що ця дитина не живе в ситуації домашнього насилля, наприклад, і якщо батьки її дійсно впізнають, це не виллється в ще більшу травму? Я розділяю ваше обурення щодо недостатньо аристократичного для 11 автобусу виховання, але чи не здається вам, що підлітки (особливо ті, про яких ми мало що знаємо) - це не ті люди, на фоні яких дорослій людині ок вигулювати біле пальто? Приберіть повідомлення про те, де живе дитина, будь ласка
-
Я підтримую думку Дмитра. Все із сім'ї з малечку, не залежно від кризи підліткового віку чи переїзду. Я це бачила і в Україні, якщо в сім'ї всі матюкалися, то і діти словами не перебирали. А коли в сім'ї не допустима погана мова чи поведінка батьків, дідусів, то і діти були дуже спокійні та виховані.
-
Мені подобається, як ви гарно перекрутили моє повідомлення і вигуляли СВОЄ біле пальто. Я не знаю, де живуть ці люди, а тільки зупинку, яку і вказала. Коли будете писати своє повідомлення із 11 аристократичного маршруту, то будете редагувати своє повідомлення, як вам заманеться, а я із своїм розберусь сама.
-
Можу вас запевнити що Манітобські школи (в тому числі і інші організації) роблять усе можливе та неможливе щоб полегшити адаптацію усіх дітей іммігрантів.