Українська Манітоба
-
З описаної вами ситуації я особисто (субʼєктивно, звісно) бачу історію про батьків в кризі імміграції, дитину в перехідному віці з батьками, які переживають кризу еміграції, і ми нічого не знаємо про благополуччя цієї родини і яка взагалі всі члени цієї родини почуваються в психологічному плані. Ви впевнені, оприлюднюючи локацію перебування дитини і район проживання, що ця дитина не живе в ситуації домашнього насилля, наприклад, і якщо батьки її дійсно впізнають, це не виллється в ще більшу травму? Я розділяю ваше обурення щодо недостатньо аристократичного для 11 автобусу виховання, але чи не здається вам, що підлітки (особливо ті, про яких ми мало що знаємо) - це не ті люди, на фоні яких дорослій людині ок вигулювати біле пальто? Приберіть повідомлення про те, де живе дитина, будь ласка
-
Я підтримую думку Дмитра. Все із сім'ї з малечку, не залежно від кризи підліткового віку чи переїзду. Я це бачила і в Україні, якщо в сім'ї всі матюкалися, то і діти словами не перебирали. А коли в сім'ї не допустима погана мова чи поведінка батьків, дідусів, то і діти були дуже спокійні та виховані.
-
Мені подобається, як ви гарно перекрутили моє повідомлення і вигуляли СВОЄ біле пальто. Я не знаю, де живуть ці люди, а тільки зупинку, яку і вказала. Коли будете писати своє повідомлення із 11 аристократичного маршруту, то будете редагувати своє повідомлення, як вам заманеться, а я із своїм розберусь сама.
-
Можу вас запевнити що Манітобські школи (в тому числі і інші організації) роблять усе можливе та неможливе щоб полегшити адаптацію усіх дітей іммігрантів.
-
От якраз тут треба бути дорослим і вмикати логіку. Якби було "пох", то ніхто б не поїхав до Канади, щоб ця ляля мала кращі можливості життя. Ніхто б не вбивався на роботі, щоб купити цім дівчатам такий гарний одяг. Треба просто дівчат спустити на землю, і ще раз пояснити, що таке реальне життя і що таке повага. Не цінує-гайда на роботу. Не буде часу після школи тусоватись/матюкатись, а буде бігти, щоб заробити копійку.
-
Не відволікайте, я зайнятий