Українська Манітоба
-
Нічого цікавого
-
Можливо хтось з місцевих їздив(літав) дивитись на північне сяйво, розкажіть куди літали? Як враження?
-
Доброго вечора ,таке питання випробувальний період 4 місяці , я міняю позицію ,і мені знову кажуть що я маю відпрацювати 4 місяці випробувального періоду без підвищення зарплати ,це так має бути ?Мої обов'язки не змінюються просто міняється посада з GP на Assistant operator .Це залежить від компанії чи це так всюди ? Бо в мене в Україні ,якщо я змінював посаду премія зберігалася всерівно ,не залежно чи ти змінив посаду чи ні .
-
+15, спека
-
VFS global
-
У проведенні ВКО (виїздного консульского обслуговування) КУК та громада мають рушійну силу. До 10 січня усі дип.установи надсилають до МЗС графік на рік. З власного досвіду: маленька, але ініціативна громада українців в Гані, спочатку спромоглася запросити консула до себе, а потім взагалі, керівництвом МЗС було анонсовано відкриття посольства в Гані м.Аккра.
-
Частково. Я виривала зуб 70 ₴ сплатила ТАП, 130 сама
-
Чесно кажучи, така ситуація обурлива і свідчить про байдуже ставлення української дипломатичної служби до своїх же громадян. Консульські послуги це сервіс і він повинен бути присутнім там, де присутня його аудиторія, тобто в даному випадку українські громадяни, яким консульські послуги можуть знадобитися. В Манітобі одна з найбільших компактних українських діаспор у світі, в тому числі велика кількість людей, які досі громадяни України, хоч і проживають тут уже 5, 10, 15 і більше років і залишаються досі громадянами України. І при цьому у Вінніпезі навіть консульства немає. А виїзну сесію у провінції консул проводить раз у рік після того, як я розумію, громада наполегливо його запросить. Абсурд якийсь. Українське консульство у Вінніпезі мало працювати ще з 90-х років.