Українська Манітоба
-
Коли жив в даунтауні - не мав взагалі сімейного лікаря і всі свої звернення, які припали на тей час вирішив через одну й ту ж саму walk-in clinic (аналізи, УЗД, МРТ, дихальний тест, звернення до спеціалізованих лікарів) і аж потім підписав з лікарем договір
-
а ссудячи з відео вони іі і назначать, бо там я тільки бачу кришу, ну і в середині. ссама конструкція на місці. і потрібно враховувати. що гроші можна витратити тільки в визначених магазинах і наняти тільки зазначених майстррів. в тещі квартирра в Словʼянську, жодного майстраа немає по цій програмі і наврячи хтось прриіде, крч зробити відновлення не можливо, добре що двверрі хоч епіцентр доставивв та встановили нові
-
ну в тещі винессло двері, і осколками побило вссю квартиру. Я особиссто не робив інсспекцію, але там по відео видно що стіна в підізді ввідійшла від конструкціі. Я б точно признавв його як мінімум аварійним, але ж не вони. Дали 100к на відноввлення, де потрібно і шпаклювати і шпалери і дввері і т.д. а ізза обмеженого вибору покупки, тільки двері ввартували 25к і це фуфло яке б я собі не поставив ніколи, не кажучи що балкон ввирвало повнісстю і його івдноовити тільки на вікна потрібно 70к
-
#businessopportunity Цікава пропозиція для тих хто думає про підприємницьку діяльність у Канаді: знайомі шукають людину яка зацікавлена бути партнером і розвивати бізнес. Сам бізнес стосується продажу певних аксесуарів для backyard та hot tubs. Обовʼязкові вимоги - англійська мінімум середнього рівня, досвід у веденні та розбудові бізнесу, також дуже бажано досвід у веденні online продажів. Капітал не вимагається, і це може бути на початках side hustle (тобто достатньо 10-15 год в тиждень). Якщо зацікавлені, скиньте мені у приват короткий опис вашого досвіду і чому ви вважаєте що ви хороший кандидат на цю посаду (на англійські мові)