Українська Манітоба
-
Скажіть, будь ласка, де можна перевірити інфу по лікарю - кваліфікацію, стаж, чи були в його кар'єрі якісь претензії до нього? У мене зараз такий класний дантист, але мені трошки підозріло, що він завжди доступний - запис протягом тижня буквально і не треба чекати кілька місяців. Це дуже круто, а з іншого боку, я думаю, може, він просто вийшов з тюрми і на випробному терміні зараз і до нього може взагалі ходжу тільки я?) Де взагалі перевіряють лікарів? Є публічні ресурси?
-
А навіщо вам наші враження? Це ж тільки наша особиста для кожного думка. Навряд чи вона буде валідна для вас, бо ми всі різні
-
www.realtor.ca/mb/winnipeg/real-estate
-
Вінніпег доволі складне для сприйняття місто (в тому сенсі, що всі його сприймають по-різному). Комусь тут дуже спокійно стає, а комусь тісно. Тут набагато менше вжжжж в порівнянні з мегаполісами, але життя дешевше, ніж в цілому по Канаді. Якщо ви на стартових позиціях в новій країні і ваша англійська не прям перфектна, вам тут об'єктивно буде краще перші кілька років, ніж будь-де іще, навіть якщо глобально це не ваше місто. А якщо ваше, то і взагалі вогонь)
-
Ще і лікарі після тюрми беруть пацієнтів без черг:)
-
Людина: питає в чаті про ціну на житло і місто в цілому Чат: $360 000 і паспорт відберуть
-
Та ваще жах:)
-
Я вже прочитала в гуглі все, що знайшла про цього лікаря і думаю, справа просто в тому, що він молодий і закінчив університет в 2022. Тобто він молодший за більшість зубів мудрості, які він видаляє своїм пацієнтам)
-
Ну головне пр як на мене Як я зрозуміла в Вінніпезі вже не так просто його отримати