Українська Манітоба
-
Так, просто другий паспорт, because I want
-
подавати документи на новий паспорт можна в будь-який момент без прив'язки до попереднього паспорта. головне, щоб не було більше двох діючих паспортів
-
ні, новий паспорт - це прямо новий документ, новий чистий паспорт із новою фоткою і всіма данними а подовження - це в старий паспорт, у якого закінчився термін дії, чи ось закінчується, ставиться штамп і підпис, що тепе у старого документа термін дії трохи більший
-
Два паспорти згідно діючому законодавству можна мати одночасно. Точніше, можна мати не більше двох, так воно зформульовано)
-
і щоб швидше було - то можна замовити кур'єрську доставку туди... або,якшо шо, то написати заяву - і отримати паспорт в Канаді, у вибраному Вами Консульстві
-
Я так мрію про Перу, що можу взяти пальці чиїсь відірвані для відбитків і літати робити паспорти на замовлення 😁 вони там швиденько надрукуються, поки я сидітиму в Мачу Пікчу
-
@AnnaKWinn а полетіли в Аргентину? 😂
-
ага) часто їх тут згадувала)))
-
Аргентина, Чилі, Бразилія Латинська Америка)
-
Латинська Америка) там є слоти на новий паспорт
-
я у Вашій мамі не сумніваюсь😊 просто аби вона була "підготовлена", що там можуть сказанути, типу не приймаємо
-
А, ок. Я просто бачила на фб історії, що люди прилетіли, а їх не прийняли, значить то не про паспорти було