Українська Манітоба
-
Шось навіть не задумувалась, які в мене «дорогі» діти 😁
-
Не хвилюйтесь, по стоматології точно можна знайти опції: як не клініка, то інсталментс, як не інсталментс, то кредит ще кажуть можна взяти під навіть нижчий відсоток. І до речі, feel free дізнатися second opinion від іншого дантиста і отримати ще один розрахунок лікування. Заплатите ще $70 за прийом, зате точно знатимете, що а) лікування в тисячі вам нарахували не з ліхтаря і б) може, це лікування можна зробити і дешевше. І дуже часто пацієнту не кажуть, що складне лікування може бути розтягнуто на рік і ці оплати будуть не одномоментно, це теж уточнюйте по кожному етапу
-
Будь ласка
-
Добрий вечір. Таке питання, є служба доставки більш кончена ніж Федекс? Дві доставки і обидва рази вони навіть не приїздили за адресою, не телефонували і не залишили ноутс, де забрати посилки. Кожен раз відвозили посилку на склад біля аеропорту у самій дупі, куди доводилося їздити забирати. Якщо перемогти бота і з'єднатися з саппортом, то в них всі приїздили, ноутси залишали. Відгуки у гугл мапі всі майже гнівні і у людей те ж саме. Я просто не розумію як вони досі існують як сервіс доставки. З амазонівською доставкою жодного разу не було приколів таких
-
ого! я ними паспорт туди-назад відправляла, коли пошта страйкувала. навіть на день раніше доставили, ніж в трекеру було написано (типу сьогодні прийшло у Вінні і вже воно видане на доставку, коли за планом було наступного дня)
-
Ерік тут ще DHL «рекламував» 😏