Українська Манітоба
-
то взагалі місто в місті :) Влітку взагалі чарівне
-
Не треба про таксі. Бо я тих таксистів хотів сьогодні просто вбивати.Які з бородою і в чалмі. Правила? Не, не чули вони..
-
Вітаємо, Юлія 🌸 Павлюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ого, а для чого підігрів?
-
А хтось має stand mixer з підігрівом чаши тут? В нас це звичайна річ була, а тут тількі професійні по $1000+ знайшов😔
-
Іноді для десертів зручно мати. Не критично, але сам факт, в нас купа моделей була з таким функціоналом, а тут чи я криву шукаю, чи дійсно тільки професійні такі тут знайти можна.
-
Зрозумів, дякую) Беріть до уваги що найбільш популярні рецепти у шортсах, бі лайк: This delicious dessert take only 3 ingredients, один з яких це сахар, інший орео, а 3й чоколейт чіпс 😂
-
Я маю звичайний з чашою від kitchen aide, а на підігрів ставлю на warm zone на плиту, ну щоб там тісто підійшло. Я навіть не знала що є чаши з підігрівом 😁
-
Як варіант 👍 В мене чаша скляна, то може і тріснути напевно 😬
-
Я ще бачив на редіті маленьку індукційну плитку ставлять під чашу металеву😅
-
Відправляла ФедЕкс документи акі паспорт, в штати, отримувала назад, і отримувала документ із штатів - все надійно було, швидко. Так, їздила отримувати у відділення в аеропорті, бо доставка була коли я на роботі, а відправник вимагав особистий підпис (бо важливі доки). Я задоволена Федекс. Співчуваю вашому досвіду
-
У нас позавчора також двоє біля хати ходили. Тут Брендон не кращій за Вініпег, в нас теж таке є.
-
"The U.S. Department of Homeland Security has ordered a suspension of several programs that permitted immigrants to temporarily reside in the country, including a critical initiative for Ukrainians(U4U), The New York Times reported on Jan. 24." - цього треба було очикувати. У мене багато знайомих зі словами " манали ми цю Канаду" поїхали по U4U у Сполучені Штати. Сьогодні один раптом об"явився в телеграми і почав розпитувати як воно тут, у Канаді. Порадив йому їхати до Європи.
-
Теж купа таких знайомих унікумів є, тільки пару через EB-1/EB-2 отримали пр, та один знайшов мексиканку для фіктивного браку🤣 А інші «Чемодан, аеропорт, Варшава»😺
-
Реклама ж раз на місяц
-
Ну тут живуть насправді багато гарних людей 🤗 як і Вінні я впевнена! Але я не перестаю нахвалювати своє улюблене «болото» 🥰 Порівнювати Брендон та Вінні недоречно, це різні за обсягом/дінамікою міста:) мені тут комфортно, я свое місто та місце знайшла, чого і всім бажаю 🤗