Українська Манітоба
-
Так , в Китаю на лунарний новий рік , будь яка компанія буде гуляти , краще ніж на Оскар. Шалені подарунки , шалені бонуси . Я працював у садочку , на новий рік всі працівникі отримали бонус (13ая зп) з призів були конверти з баблом (100-500$) . Айфони, ноутбуки, прикраси ВАН КЛІФ (я виграв , доречі ) косметика . Ну в по красоті , кожному по мешку рису , мʼяса тушка, пʼять літрів олії та всіляки ніштяки . На будь який празник , будь який - компанії будуть щось дарити всім працівникам. А тут , сходив на корпоратив мультіміліардной компаніі бля 😂 По 10 баксів з рила на лакі дро, та на весь двіж хєд офіс дав 600$. А нас людей так 40 працює 😂 Ну короче , замовили піцу - залишились голодні .
-
То шо, другий шанс у житті закупитися nvidia чи як
-
До речі, мені було дивно тут, що банк не має новорічного корпоративу взагалі. Це ж навіть не про шарову жрачку і випивку, це ж типу тімбілдінг, це згуртовує колектив. Зате співробітники самі собі влаштовують корпоративи 😁 Хтось один запрошує до себе 50 людей, наприклад на Хеловін паті додому. В ресторани в нас не ходили. Один раз спитала чому, то мені відповіли, що не кожен має 150 дол на ресторан. Тому роблять вечірки вдома, щоб більше людей могло приєднатися.
-
Доречі , айфони то були десь у році 2017-2018 . Після цього партія дуже сильно взялась за оті корпоративи . І ті хто дарував айфони - бралися на олівець, та дуже сильно суспільством цілувалися , як зрадники. Так що зараз дарують хуавеі ( дуже так ненавʼязливо , саме коли доньку хуавея затримали у Канаді)