Українська Манітоба
-
Vira Potapenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
До мене можете вітатись
-
Cuba’s placement on the U.S. list of state sponsors of terrorism, which has imposed travel restrictions affecting European tourists. Under current regulations, travelers who visit Cuba are no longer eligible for the U.S. ESTA visa waiver program, complicating onward travel to the United States www.travelandtourworld.com/news/article/swiss-airline-edelweiss-and-condor-suspend-flights-to-cuba-for-the-first-time-in-decades-shifting-focus-to-the-dominican-republics-booming-tourism-industry/
-
У мене в Канаді є знайомі, три брати- Руслан, Боян і Добрян. Звичайно, українського походження
-
Точно не болгари?)
-
І обов'язково так смачно ляснути по пиці - а що, скотиняка, кажеш тобі кава в тім хортонс не подобається, га?
-
Брехлива Сільодка точно є в міграційному чаті))
-
Так, точно є
-
Та ну, брешеш
-
Доброго ранку п'ятниці всім 🐱
-
Вместе лучше. Присоединяйся к нам для достижения новых целей. + в ЛС
-
Ні, він нас тримає 😂 Особливо коли в мінус тридцять треба йти гуляти 🤪
-
Ви тримаєте його в заручниках? 😄
-
І вам гарної 🙃
-
Що ти там , пітух, мені емодзі клоуна та какахулі ставив ? Ну і хто зараз клоун? Куди побіг?
-
Який красунчик з великим білим сердечком під шийкою😍
-
Спочатку подумала що ви ввели в гуглі «романтика в росії» 🙃
-
На вуса наматуйте , романтики 🤌🥹
-
Подиви на його хитру посмішку, це він тримає, щє й мабуть на вкусняшки зранку вже розвів Лілю 🙃
-
І хто там казав що в Україні пенсії маленькі? Хто хоче, той нормальну отримує😌
22 Jan 2023, 08:02
225361/234436
about a minute ago