Українська Манітоба
-
Хочу поділитися, на випадок, якщо хтось не знає, як не знала і я. Вчора отримала 3 листи про кожну дитину. Виявляється, що low-income сім'ї можуть відкрити RESP (рахунок на навчання дитини) та отримати на нього 500 доларів по програмі CLB, навіть якщо не кладеш гроші на цей рахунок. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/registered-education-savings-plans-resps/canada-education-savings-programs-cesp/canada-learning-bond.html
-
Якщо знайомі є у банку «доставка» і так була завжди😁 В них усі картки не іменні йдуть пусті, можна привʼязати до будь-якого аккаунту потім через додаток.
-
Здається, можна купити e-Sim
-
А коли наступає час називати своїх дітей - в ступор впадаєш 🤣
-
Доброго дня! Чоловіку вдалось зловити слот у консульство, але в Едмонтом. Чи мав хтось такий досвід ? Чи приймуть у Едмонтоні зі слотом ?
-
Він був без слоту тому як на мене це логічно
-
Давно так говорять, вчора бачив відео де людина з манітоби приїхала автомобілем і її відправили назад, але я не можу стверджувати тож пробуйте.
-
Ви були там зі слотом ?
-
Може і зобовʼязані але їм все рівно, вони кажуть, що Манітобу не обслуговують
-
Я ж кажу я не можу стверджувати, але говорять, що не обслуговують, та й навіть без слоту вони не мають права відмовляти, а ще я довідку про не судимість отримував з Торонто, бо Едмонтон не видавав.
-
Зараз можна і за 5€ злітати з Кишинева до Ніцци та Афін😉