Українська Манітоба
-
Ну то чудово. Мене воно не напрягає😇
-
У вас дуже розвинута конспірологічна уява Як на мене ціни високі, тому що люди в північній америці хочуть жити в detached будинках, а не в панельних будинках. А місто насправді землі вже не має (чи ви десь зауважили якісь пустирі не забудовані?) якщо порівняти десять років тому і зараз то мені здається до периметру забудували все, тобто ваша конспірологія про не дають дозволи не працює, якщо б ви звертали увагу на що діється в мерії то б побачили, що за кожен будинок там йдуться дебати бо люди які живуть біля , дуже проти висотних будинків. В одному ви праві дерева тут багато тому будинки з дерева а не з газоблоків чи ж чого там ще.
-
Ось друзі, http://www.3zoob.ca на бетоні добрі гроші заробляють
-
Дім 1987 року, теж все якісно зроблено. Нічого не чуємо
-
Це супер, все буде класно у вас. Просто тут багато розповідають але інколи бракує саме точної інформації: назви компаній/людей…
-
70-80 на годину, хлопці вже по 15 і 20 років в канаді - давно працюють з бетоном- все ок
-
Та й будівництво добре, але є інші сфери, наприклад мій дядько ремонтує у себе дома фермерську техніку та човни - дохід понад 150к в рік
-
В когось це буде, але в більшості, нажаль ні (банальні закони економіки))))
-
Цікаво, великі компанії відправляють на зиму фінішерів у великій кільком на «відпочинок» бо не багато обьєктів для роботи у приміщенні, бо замовники часто планують роботи таким чином, щоб зимою не переплачувати за «обігрів» бетону. А як такі маленькі зимою? Чи канікули?