Українська Манітоба
-
Оце ви пан Грег дуже чітко підмітили! Хлопцям на сторінці теж хочеться заробляти умовно по $40 а не по $20… Це як з будинком хочеться продати подорожче а купити дешевше… Хоч бери сам на себе роби і плати сам собі 😁
-
Так сказав наш бос, потрібен піар.
-
🗓️ 15.02 (Субота) 💘 VALENTINE’S DAY PARTY! 💘 ⏰ 9:00pm - 2:00am Приготуйтеся до найромантичнішої вечірки року! 💃✨ Ця ніч буде сповнена кохання, музики та драйву. Святкуйте День Святого Валентина разом з нами — незалежно від того, чи ви закохані, чи в пошуках нових знайомств! 📍 191 Main St. — Ресторан “Boujee” 💵 Entry: $15 (Тільки готівка) 💰 Бар: 🥃🍺🍹🍷 Картка та готівка 🎧 Line Up: 🎧 DJ Artemenko 🎧 DJ Noise 🎭 Дрес-код: Класичний стиль Танцюйте під українські та світові хіти, від романтичних треків до вибухових бенгерів! 😍 Ця ніч буде незабутньою – приходьте, щоб відриватися, знайомитися та насолоджуватися магією свята! 💖
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури (губки і тд) ❤️
-
Йєхануров! Вже й оземпік пропонують 🙈
-
Треба взнавати в конкретному навчальному закладі, не знаю чи надають і далі українцям знижки/domestic ціна на навчання. То більше треба дивитись як то вплине на отримання ПР якщо їдеш вчитись…
-
Доброго ранку! Сім‘я з Маріуполя. Дім під окупацією, бізнес націоналізували, у будинок пряме влучення бомби , російський паспорт не бажаємо, але маємо PR інших двох країн внаслідок возз'єднання сім'ї ще до повномасштабного вторгнення. Але жити плануємо у Канаді. Чи є шанси отримати PR за гуманітарною програмою?
-
У вашому списку не вистачає причини, чому ваша сімʼя не може кваліфікуватися на жодну з економічних програм. Є якість причини?
-
Я колись мала розмову з імміграційним консультантом щодо гуманітарної, вона радила подавитися на гуманітарну тільки після отримання відмови по економічній. Не набираєте бали не дуже надійний аргумент, на мою думку, бо зараз таких людей дуже багато