Українська Манітоба
-
Здрастуйте, у мене таке питання: Ми молода сім'я з двома дітьми з України приїхали до Канади у 2022 році та були обставини, що довелося терміново їхати до України у 2023 році. Зараз моя дружина вагітна 3 дитиною та я захочу щоб ми повернулися до Канади та щоб дитина там народилася та ми залишилися там жити. Хотів би дізнатися інформацію, як там із пологами, лікарями, платно це чи ні? Як швидко роблять документи дитині? Чи є виплата при народженні дитині якщо батьки не резиденти, а тільки мають WP? Спасибі хтось відпишеться, якщо володіє інформацією
-
Платити будуть тільки після 18 місяців проживання в Канаді
-
Якщо питання по автопак, можете мені написати.
-
Якщо хтось ще не в курсі- у Вінніпегу відкрився магазин українських сувенірів Kolo Shop. Розповсюджуйте серед своїх канадських знайомих і якщо ви майстри/майстрині - то можете приносити свої товари на продаж. Магазин працює на концесійній основі www.instagram.com/koloshop.ca?igsh=MXE0dzlkMHR2NGlpcw==
-
Кондиціонер
-
Так встановлюють 🤷🏻♀️ мій теж стоїть на землі, в новіших будинках їх вже трошки вище від землі встановлюють на конструкцію.
-
Це лише зовнішня частина, яка відповідає за обмін температурою, а от в вентиляцію подається киплячий фреон який віддає холод в приміщення,вони розміщуються ззовні для уникнення шуму всередині будинку
-
В нових будинках теж розміщують кондиціонери на землі - все відносно
-
Щоб зменшити звук, вібрацію, та полегшити обслуговування, переважно розміщують на бетоні або на кріплення