Українська Манітоба
-
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift 🎁 That is why it is called the present. Master Oogway Взяти уроки, та досвід, з минулого щоб стати кращою версією себе - варто 100% Але, як що жити минулим Сьогодні та намагатися тягнути його до Майбутнього - ви втратите життя Бо ми живемо Тут та Заразю
-
Ну я можу поки дітям ще не виповнилось 14. Я чесно купую старшому сину, а потім якось випадково ношу його худі😂 А перші місяці я не знала цього, тому компенсую витрати за той період.
-
Ви купуєте речі ДЛЯ Дитини до 14 років (незалежно від фізичного розміру дитини) В дитячому чи брендовому шопі - нікого не хвилює Ви маєте право на RST exemption А те що дитині не сподобалося, й вам сталося самої "доношувати" цю річ, - це нікого не турбує. Подробиці за посиланням www.gov.mb.ca/finance/taxation/pubs/bulletins/001.pdf&ved=2ahUKEwjz4fDr776LAxXlOTQIHWhLBbUQFnoECCQQAQ&usg=AOvVaw0WCBR6zcx7W-nMqEVtHv_a
-
Шкарпеточки теплі дитячі теж можна для себе. Для дорослих таких не роблять, для дорослих все якесь НЕДОСТАТНЬО ОКСАМИТОВЕ 😏 Типу дорослим уже не треба відчувати себе щасливими від відчуття шкарпеток.
-
За містом по селах, небо теж шикарне 🤩 а хмари так низько летять таке враження що можно рукою дістатися:)
-
Дві нові школи будуть побудовані у Вінніпезі: одна в Трансконі, інша в Prairie Point. Також підвищили фінансування для шкільних дивізій. Це добрі новини.
-
Я давно перестав відчувати себе "своїм" в Україні, а тут відчув майже одразу, можливо тому що Канада була моєю мрією дуже довгий період. Я прилетів 1.5 роки тому з 1000$ у кармані. Роботу знайшов через 2 тижні. Хоча англійська також була "як у собаки" все розумів, але нічого не міг сказати.😅 Спочатку депресія не було, бо був дуже заклопотаний, пошук житла, документи і т.д. І тільки десь через 6 місяців мене "накрило". Причому жорстко так...Я вважаю що мене врятувало те, що я приєднався до "СпортСпілки" (Віка привіт😁) там почалися велосипеди, знайомства з людьми. Там же знайшов друзів😊 Тому моя порада, ідіть в люди, спорт, музеї, театри, не зациклюйтесь на рутині (дім - робота - дім)!
-
Стадію собаки 😁 проходили всі;) Ви великій молодець! 🤗
-
Мені дуже шкода, що нашим людям/вам прийшлося пройти через ті всі жахіття війни 😞… Втратити все, зібрати себе до купу та почати життя наново…це треба мати не аби яку сміливість, силу волі🙏 Особисто я ніколи і близько не порівнювала свій шлях з новоприбулими які тікали від війни… Ми були молоді, ну і зараз ніби ще 😁, так ось наша імміграція не була запланована, їхали по робочому контракту і не дуже розуміли як на практиці отримати той ПР, на місці вже розбирались що до чого. Думали приблизно так: поїдемо, поробимо, якщо ПР не вийде отримати поїдемо до дому 🤷🏻♀️, от такі в нас були плани;)