Українська Манітоба
-
Таке 🤔 відправити офіцеру фотку кеша на столі і то надійніше якось відчувається
-
Бачу на картинці Доллі) а там ні штампу, нічого немає на другій сторінці, так? Бо насправді воно так не дуже викликає довіру. Колись я їх хейтила в душі, бо вони довго не надсилали карту, але потім виявилось, що я її не замовила, просто агресивно перевіряла ящик щодня 🤭
-
І свою руку з золотими перснями 😁
-
🌺🌺Всім привіт🌺🌺 Мій офіс шукає сумлінних українців, які готові працювати віддалено. Основними обов’язками є розгляд заявок та введення інформації про кандидата в систему компанії. Доступні посади на неповний або повний робочий день з погодинною оплатою 26-42 $. Робота гнучка, можлива у вихідні дні. Потрібна деяка кількість англійської мови, яка підходить для студентських віз, матерів, бухгалтерів, пенсіонерів, а також для всіх віз або для тих, хто шукає підробіток або роботу вдома. Щоб отримати додаткову інформацію та подати заявку на роботу, ви можете написати мені за номером: 📥 Номер телефону та посилання в обліковому записі LinkedIn 📥
-
Мені ПР Як пораненому 👌
-
О, і фотку можна на паспорт не надсилати, звідси візьмуть
-
Шукаємо когось для саблету нашою квартири з 3-5 Березня. Квартира знаходиться на другому поверсі в будинку по вулиці 1077 Taylor Ave , дві спальні , одна ванна кімната. Світла та тепла. Ціна 1080 CAD, два парко місця , ви сплачуєте лише за світло. Пральна машинка на поверсі , як в сушильна, по 2 CAD. Хороший район, школи і садочки поряд, Грант Парк шопінг центр у пʼяти хвилинах . Волмарт та інші магазини також. Автобусу і всі напрямки міста. Фото з веб сайту, кого цікавить пишіть
-
@banofbot
-
Ніколи, більше 25 на вулиці то смерть. Краще -60 пів року, чим +40 влітку А взагалі +18 влітку та +5 зимою 🥰
-
Чи Ванкувер🤩 Сан-Франциско по клімату був би рай для мене напевно😁
-
Підтримую Тільки в літку +20 би👌