Українська Манітоба
-
Давайте я вам поставлю каву і ви мені це зробите ?)Я не дуже в цьому розбираюсь і не хочу трати на це час 🥲
-
📸 Мрієш стати фотографом? Тоді тобі до мене! Запускаю індивідуальне онлайн-навчання, де навчу тебе: ✅ Працювати з камерою та світлом ✅ Створювати естетичні кадри ✅ Обробляти фото професійно ✅ Співпрацювати з клієнтами та заробляти на фотографії Все просто, доступно і з гнучким графіком! Готовий стартувати? Пиши в директ! 🚀
-
Доброго ранку. Є таке питання. Хто робив такси за допомогою Wealthsimple? Заповнюю зараз форму, та не можу знайти питання про оренду житла. Чи вже Манітоба не повертає гроші за житло більше? Дякую.
-
Дякую.
-
Доброго ранку) здається в оренду просторий бейсмент в районі Old Kildonan. Ціна 1100 в місяць. За деталями пишіть в приват.
-
Так
-
У Вінклері десь з 2023 такі ціни на підвали))
-
Та я би не сказала. У нас vacancy rate просто зіро поінт зіро зіро трі))) 0,03% Ну але за такі гроші то буде типу з євроремонтом підвал на 2-3 кімнат. Люди змагаються за аренди останні роки 4. Від того трохи додалося хейту і расизму в бік мігрантів.