Українська Манітоба
-
Ці шашлики всі повторюють, але я наприклад взагалі таке пропускала в той час, в нас чемодани були спаковані за два дні до війни та повний бак пального в машині, бо слідкували за новинами і після заяв пуйла про приєднання Донецької та Луганської областей стало зрозуміло, що режим умовної тиші завершився, не очікували тільки що на Київ попруть. Паспорти загран готували ще восени 2019 року, потім влітку 2020 року дітям. Тому всі ці розповіді про шашлики , це або про недалеких людей або про русняву пропоганду, яку повторюють
-
Моя бабуня і мама так кажуть
-
Сколотини українською
-
У Румунії таке називається lapte bătut. Гадаю, в інших країнах нашої частини світу теж продається. А от в Україні не бачив у магазинах ніколи 🤷♂️
-
- Що таке спельта? - Ну це полба. (с)
-
Підкажіть будь ласка , була друга робота (підробіток) за копійки ( 250 баксів на місяць), людина працювала, як контрактор. Прибирання раз на тиждень. Зараз отримала форму т4а і система автоматично просить заповнити форму т2125 , що людина селф імпл. І там такі питання про тип бізнесу , який ведемо, industry code та інше. А ще через заробіток у 2000 доларів за рік , сума повернення податку зменшується на 750 доларів. Підкажіть, так і має бути ? Або я щось роблю не так ? Тому що це виглядає ну дуже дивно.
-
Вечір несподіваних відкриттів, я була впевнена, що це вершки)
-
Якщо 2,5-3,25% то це нормальний такий типу кефір типу ряжанка.рідке але однорідної структури і смачне. Підходить для рецептів випічки (кекси, мафини)