Українська Манітоба
-
Не дуже розумію, з чого, але ок) так посилання є?
-
Дайте позловтішатись))
-
Дайте посилання краще, ніж оце))
-
Щоб не плакать я сміявся))
-
Тільки що були слоти.
-
Слухайте уважно і передайте іншим .СЛОТИ ОНОВЛЮЮТЬСЯ ОПІВНОЧІ ПО УКРАЇНІ ,але підтвердити слот неможливо (це я про Оттаву) Треба чекати опівночі по Оттаві і тоді можна забронювати слот .За інші консульства не знаю ,може така сама схема з Едмонтоном і Торонто .Я коли робив то в мене на ноутбуці стояв український часовий пояс і тоді показувало доступні дні і час(але якщо вони є ) можливо їх нема тому і не показує .Діяти треба швидко Скопіювала повідомлення з іншого чату
-
дуже дякую!
-
-
Жахлива пліснява це оце)))) А холодильник то квіточки. Єслі шо, то моя стіна. Точніше стіна в моїй рентовці. Тільки я надумала вдихнуть свободи після того як позбулась спільного майна з колишнім,та чудом оминула суду з його розділу,почала дихати оцим😁 Тому мені просто холодильник звучить не таким катастрофічним😁🙄 але для вас,вірю, мабуть таким є. Ну і да - для довідки сама працюю в property management купу років.
-
Дякую!
-
Якщо ви переглянули все на сайті RTB і там не має конкретики, тільки дзвонити їм на гарячу лінію та радитися які у вас є права. Та посилатись на Health act вище. Потім йти і грати на нерви в вашу компанію і просити заміни холодильника(якщо він в договорі є приписаний в supplied/included appliences), посилаючись на Health act вище, вживати слова its Health hazardous and so,and so... Місцеві виводять його хлоркою та оцтом якщо це на резинці. Я вприницпі за 8р тільки там його і зустрічала. Не повірите, але виводиться.
-
У вас в Вінклері взагалі мало житла в рент, так?
-
Той випадок, коли позаздрила тим,хто живе в Вінні😁 Я свого мохнатого чорного друга не репорчу. Не має куди з'їхати, бо не має об'єктів на вибір, і за 1,5місяці життя як квартирант я вже забембала агенство by maintenance requests😅 чую одним місцем ще один і мене попросять на вихід
-
Ну...після 31го Березня 2024 все не так вже катастрофічно, вгадайте чому 😉Ми бились за кожну аренду нашим. Часом буквально. Ну, пару сотень родин заїхали якось та живуть. Взагалі в один місяць 2-5 обєктів на все місто. Раз в кілька місяців запускають квартирні будинки. Але не вистачає все одно. Приплив робочих рук шалений, люди не кваліфікуються на іпотеки,через % та стрес тест, як наслідок молоді сімї не зїжджать в starter homes з аренди. Сімї з starter homes не в стані з'їхати в бунгало. Замкнутий круг.