Українська Манітоба
-
Та вона у особистому не чорна, окрім війни. Ми ж самі обираємо де жити, як працювати. І Канаду обрали не просто так. Ніколи нікого не відговорював жити що тут, що в Торонто. Але мовяати про те, що траплялось - навіщо? Про вибачення - та мені байдуже. Але якщо б я помилявся, та ще й когось звинувачував у брехні і видумках, а мені сказали що це не так, ну я б сам сказав "пробач". Хоча я б не звинувачував, ось і все. А ось людина так наполегливо все вуткою називає, а мене не знаючи - тролєм, при чому пише не мені, а іншій людині - ну..
-
Вибачте, може, дурнувате питання, але підкажіть, будь ласка, коли можна починати рибалити (у воді). А заодно - коли записуватися на заміну зимової гуми на літню, щоб не чекати черги
-
Так а якої інформації не вистачало? Одразу номер кейсу треба було написати? Або що в Убері працював? Так дружина того дня не працювала, просто гуляла. А якщо чогось ще бракувало, так ось саме могли запитати, перед тим як писати про тролів. Бо виглядає як "othervise opinion looks unreasonable and wierd" Про "довго писати" - це топ. Гарного вичислення вуток;)
-
І доречі, є громадський арешт, коли "наводити порядок" то ще і юрисдикція пересічних громадян. Одразу скажу, що я НЕ знаю, як це діє у Канаді, на які випадки розповсюджується, але якщо б діло йшло, а не заглохло, то дізнавався би. І одразу скажу, що я не казав, що я обов'язково потрібен був це зробити. Але про юрисдикцію розказувати щоб так чітко - то треба мабудь детальніше знати, а не по вашій схемі:)
-
залежить кого ви ловити зібрались. От дивіться графік huntfishmanitoba.ca/go-fishing/fishing-license/#:~:text=%2D%20Open%20Season%3A%20June%2016%20to%20and%20including%20April%2030&text=*%20Shall%20not%20fish%20for%20species,Dauphin%20Lake%20and%20Assiniboine%20River.
-
Чому? Мені, не звучить, до прикладу
-
Якщо така є, я зрадістю звалю туда 🤣. А весь сьоднішній треш почитаю завтра .