Українська Манітоба
-
Доброго ранку! Кому потрібен клінінг, звертайтеся😉 в Україні працювала з сім‘ями на постійній основі (прибирання раз на тиждень). Зараз тут набираю клієнтів, ще є вільних пару днів на тиждень. За подробицями в особисті.
-
Я не можу дати нажаль рекомендації( буду рада якщо Дмитро поділиться зі мною після роботи хорошими рекомендаціями
-
Доброго всім ранку. Недавно почав користуватися каршерінгом Peg City. Зручна штука. Хто хотів би зареєструватись (реєстрація коштує 25 cad)? В мене є реферальний промокод на реєстрацію безкоштовну. Тобто це буде безкоштовно та і мені на наступні поїздки на баланс впаде так само 25 доларів. Шкода що при реєстрації я сам не мав такого коду, а так би зекономив би 😔 Якщо зацікавило то пишіть 😉 Всім гарного дня 👍☀️😉
-
Так, як буде нова партія, дам знати.
-
Сьогодні багато мешканців Канади знайдуть у своїх банківських рахунках транзакцію Climate Incentive та буде певна сума, зарахована на ваш рахунок. Квартальна виплата Climate Action Incentive Payment, або, як наші українці називають "кліматичних виплат" здійснюється урядом Канади з 14 по 21 липня.
-
Вітаємо, Nastya Pavlenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Розмір квартальних виплат Climate Action Incentive залежить від провінції проживання та кількості осіб у вашій сім'ї. Наприклад, якщо ваша сім"я - двоє дорослих та дитина та ви проживаєте в Онтаріо, то щоквартально ви будете отримувати $213.50. Якщо, скажімо, така сім"я проживає у Альберті, то квартальна виплата буде вже $337.75.
-
Завжди вранці приходило, але сьогодні ще немає.
-
Щиро дякую