Українська Манітоба
-
Дк. Грауман, це наш лікар. Він не говорить російською.
-
+1 (613) 321-4243 Ось знайшов, це підтримка
-
Наш сімейний лікар просив сказати що у його волк ін клініці, куди він переїжає є жінка, з середньої Азії, яка говорить російською мовою. Додаю адресу клініки #лікар
-
саме так, U4U не дасть безпосередньої можливості отримати право на постійне резиденство, хіба що іншим шляхом, як приміром одруження. і винятки для українців робити не будуть, погугліть про долю сотень тисяч латиноамериканців, які потрапили по подібних програ ах, як зараз у правому тупику.
-
Вдячний, але є номер по якому і я телефонував коли подавався, вони допомогли мені тоді, бо були проблеми з бронюванням на здачу біометричних даних, я з Німеччини телефонував, код був Оттави
-
Я б сказала, що це залежить від віку і наявності сім’ї. Якщо здорові, молоді, неодружені, без дітей, і морально готові провести як мінімум кілька років не виїжджаючи (бо U4U не віза! виїхавши з США назад в США по U4U не повернетесь), то Штати можуть бути кращим вибором, бо зарплати в середньому вищі і легше підняти бізнес. Якщо здоров’я не дуже, або є діти, особливо якщо кілька, до 3 років, то в США буде важко - навіть якщо буде страховка через працедавця, вам треба буде спочатку викласти ~$7000 в рік, щоб страхова почала покривати, садочки в США від $1500 в місяць на дитину, грінку шанси отримати хіба що одружившись або через прямих родичей, якщо такі є громадянами США.
-
Людей, які жили по U4U в США і приїхали до Канади по CUAET, напевно, надзвичайно мало і, навряд, чи вони тут є. Більше тих, хто спершу приїхав до Канади, отримав тут, що міг отримати, і поїхав до США в пошуках щастя. Вивчайте питання медичного страхування у США та оподаткування в штаті, куди їдете.
-
Ти ж розумієш що все дуже індивідуально. Ніхто не надасть «правильної» для тебе відповіді. В мене є пара знайомих хто зараз в сша. Один працює в іт інший на складі Амазона. Той що в іт плюється дуже а інший каже норм. ps: Моє бачення - і те і те лайно. Мені б в Україну до 2013 повернутися, що для цього треба?
-
Є варіант зробити візу в юса і туда поїхати по ю4ю.питання де краще в юса чи в Канаді в плані життя?в Канаді вже рік і щось якось не сподобалось тут упистомо момент що тут можна отримати PR а там ні.цікавить думка людей які там жили.дякую
-
Продам кавовий столик, ціна 150$ за подробицями в ОП)
-
Але буде все в порядку. 😀
-
Якщо NDP виграє Вінніпег то буде цікаво