Коли був захід до річниці вторгнення в Україну, мій син підліток звав своїх українських друзів зі школи піти в Музей прав людини , то ніхто з Українських дітей не пішов , а пішов хлопець з Білорусі. Просто маленький факт про патріотизм.
Можеш себе потримати за одне місце. В мене сім'я в Україні, я періодично туди їжджу.
А ти про себе розкажи. Бо видається так, ніби ти з тих, хто спочатку чкурнув в парашку а потім в Європу.
ніхто не казав про бідних. Кажуть про звичайне підняття цін під час екстра попиту і намаганні на тому заробити. Мої родичі знайшли якесь житло в області і потім поїхали назад бо було непристойно дорого навіть для них.
В 2008 році я чкурнув в італію і був до цих пір там. Щоб з такими як ти не бути в одній країні...у вас всі хто не згоден з вашою думкою- всі рашисти...ви ділите країну зсередини- ви окремий підвид ворогів країни...
От питання до адмінів. Перед тим півгодини українця який послав москаля за провокацію, забанили навічно.
А тут мочкаль мене ображає прямим відкритим текстом, то це ок.
Тобто як таке як ти ділить українців то ок. Бандерівці, хохли, западенці це все ок.
А як бідолашку москалем назвали, то вже все. Я Україну розвалив.
То ще питання, хто більше розколює Україну.