Українська Манітоба
-
Ні, не зовсім вірно. Кооп зобовʼязаний перераховувати в податкову 15% податку за ваш кешбек, але ви це вказуєте в своїй податковій декларації (Кооп присилає форму Т4а), і вам ці податки повертаються, бо вони _не оподатковуються_, якщо ви купляли бензин/продукти просто для себе, а не для бізнесу.
-
Я оце все розумію. Але не доганяю де і як відкрити FHSA. Чула, що банки надають мізерні відсотки, а які ще модна розглянути варіанти? Поділіттся, будь ласка, хто вже має досвід🙏
-
А ви у робочий трак на свій особистий Кооп номер заливали? У вашого роботодавця немає свого Кооп номеру, який вони просять робітників використовувати? (Або ще краще fleet card у коопа, щоб робітники взагалі гроші не діставали з кишені)? Якщо на особистий номер заливали, то я б на вашому місці клеймила вЕСЬ чек від коопу як свій особистий.
-
Я тієї закалки, мабуть, коли не довіряєш нічому 🙈 за банк начебто зрозуміло - це фізична установа, знаєш де, якщо що шукати кінці. А Welthsimple - це типу віртуальна компанія? Сорі за тупі питання 🤔