Українська Манітоба
-
Так буває і так що все сам
-
Ну на кого буде регестрація авто на того і страховка Страховка одна для всіх однакова, в плані покриття, ціна від авто залежить
-
Буває таке що власник не хоче їхати в мпі або автопарк переоформлювати авто,то даеш гроші,він пише біл оф сеіл це папірець де вказано хто кому продав авто,забираеш ключик,їдешь нозями до автопаку,переоформлюеш його на себе,робиш там же страховку,береш номера і їдеш до авто,ципляєш номера і все,по газам.
-
Якщо через ділера купуєш то там все простіше, бабки дав або файненсінг, та все вони самі роблять
-
Той хто продає той знає що вам потрібно давати)) це в цого інтересах
-
Провірте свою англійську, я не знаю як спитати який ти по рахунку володар авто. В мене англійська непогана В2, але іноді, якісь такі питання ставлять мене у ступор. What is your number of ownership o tfhis car, як би ви спитали, хто знає. Тільки мене і мою англійську обсірати не треба
-
Не хвилюйся, чудово. Це не твоя рідна мова і мабуть у школі не дуже її вам викладали. Якщо тут поліглоти є, то підтвердять, що іноді можна таке марення сформулювати випадково, що краще б промовчали. Я коли Францію поїхав вчитися, забув що молоко це Lait, та намагався запитати "воду корови яка біла", згадую зараз з посмішкою
-
Це правда.