Українська Манітоба
-
Англійської нема... точніше не с1. Досвід є. Питання стояло як находите? Що конкретно робите? А не з якими данними я шукаю.
-
Можливо не одразу на 28-30. Можливо спробувати для початку 20, підтягнути англійську до хорошого рівня - тоді можна і знайти на 30.
-
Що таке незамінний спеціаліст? А для чого тут все навколо CRM, та інтегрованих систем управління операційними процесами побудовано? Саме для того щоб людей можна було замінити одразу. В мене на роботі з момента коли вірішують звільнити людину, або вона вирішує сама до моменту коли вона виходить з офіса і більше не приходе зазвичай година -дві.
-
Можливо. У чаті підняли тему що 19 доларів для людини з прямими руками і досвідом (не канадським) це мало. Якщо людина іде працювати за такі гроші - вона себе не поважає. Нібито різноманітної роботи 17 - 19 "як грязі" а якщо спец. то 25 - 27. Ось я і питаю як? З мого досвіду на вакансію спеца (монтаж) з оплатою 18.40 конкурс 8 чоловік.
-
Можливо. Очевидно що кожен хоче заробляти більше. Але реальність інша. С того що я бачу навколо, на старті 18 - 20 то реально нормальні гроші. І не важливо спец ти чи ні. А подальший розвиток це особиста справа кожного.
-
Ви плутаєте. Якщо є мова хороша, то людина член суспільства і грає на основному ринку праці. Якщо мови немає, то навіть з великим досвідом, цє вже геть інші обставини і цим будуть користатися роботодавці деякі. Це як з авто. Якщо тайтл ребілд, то не важливо наскількі машина якісно зроблена, вона вже на 30% дешевша.
-
25 за це майже ні де не платять. Старт з мінімальної. Середній показник - 17. Зараз в мене вже менеджерська позиція. І зарплата зовсім інша. Лише оклад 25 за годину якщо поділити + бонуси і інші плюшки які іноді дорівнюю зарплатні. Але на таке беруть вже кваліфікованих людей і знову ж таки з мовою