Українська Манітоба
-
Лікарі в Україні мають фіксовану ставку, ну хай ще надбавки, ну хай ще премії.....Але це нереально заробити 700к баксів на зп. Якщо за операцію ще брали "дякую, в розмірі +500-1к це" тоді повірю. Знаю лікаря, який відкрив часну клініку і робить пластичні операції. Так він легко це може заробити, бо він має 2-5к за операцію, який має кілька в день. Але ж він лікар-бізнесмен, тобто має свій власний бізнес, заснований на своїй спеціальності.
-
Якщо лікар ще додатково бере участь в клінічних дослідженнях Фарм препаратів, тоді може і заробити такі гроші
-
Це тоді, коли раковим хворим кажуть, що є препарат, але він ще не одоблений, і це є їх вихід? Тобто, роблять досліди на людях, які готові будь на що? Бо я не пам'ятаю, щоб мені за все життя пропонували тестові ліки...А от моєму менеджеру із раком горла-так... Так, фарм.компвнія напевно гарно платить за такі дослідження.
-
Ну моїх 15 🙂
-
Так а чому тільки про лікарів мова 🙂 А скільки айтішніків в Україні, що мали по 5 тис американських у місяць. Чоловік 5, жінка 5. В рік уже 120 тис :) А жити шикарно можна на половину того заробітку. Про кошти від корупції на різних рівнях я вже і не говорю.
-
Ні, це коли у пацієнтів з різними важкими захворюваннями є можливість отримувати ліки безкоштовно. У вас упереджене ставлення до клінічних досліджень
-
ви розмовляєте із представником такої сім*ї. Так, чоловік так заробляв, я заробляла майже вдвічи менше, але це теж було гарно. І гроші вкладались в нерухомість, ніхто під подушкою їх не зберігав. Витрати теж ростуть із доходами, єслі шо)) Бо більше і якісніше вкладаєш в дітей, у відпочинок і тд. Ну і будемо чесними, не так багато айтішних сімей, де заробляють вдвох. Якщо чоловік в Україні має 5к уе, то жінка сидить дома і рожає дітей. Принаймні, серед моїх айтішних друзів.
-
Не знаю. Я в банку обслуговувала багато айті компаній, і їх фопів. То в основному вони собі і одружуються на таких як і вони 🙂 А про сидить вдома і народжує дітей, хм, не ті часи зараз. Дівчата зараз до 30 не дуже думають про дітей. Як мінімум в Києві. Я вела мову про те, що дууууже багато людей в Україні мали багато грошей під подушкою 🙂 Але так, є люди які не можуть відкласти і з зп 10+, а є ті, що і на мінімалці на пенсію ще відкладають. Ми це і по нашій групі Українська Манітоба бачимо 😁
-
Ви зробили висновок з чужого досвіду. Я роблю висновок з результатів багатьох досліджень. Наприклад, в Україні проводять дослідження для пацієнтів з гемофілією (підлітки в тому числі). Пацієнти, які беруть участь в цьому дослідженні вже декілька років, почали вести нормальний спосіб життя, навіть спортом почали займатися (для таких пацієнтів це великий прогрес). А потім почалась війна, не було можливості завозити препарат, і Фарм компанія швидко знайшла лікарів за кордоном, які могли надати необхідне лікування пацієнтам, щоб вони не стікали кров’ю. Ваша право вирішувати де чорне, а де біле.