Українська Манітоба
-
-
Пересилають, мій кілька днів як долетів. Чекав з початку лютого. Так що не все так погано.... Але для тих хто встиг до 23 подати😁
-
Це не повна ціна якщо що. У багатьох круїзних ліній є додаткові приховані витрати на кораблі. Чим дешевша круїзна лінія, тим тих витрат більше. Краще, до речі, витратити від початку трохи більше і обрати преміумну круїзну лінію, де багато чого вже включено і якість усього вища. Наприкінці може вийти навіть менше витрат ніж на дешевих круїзних лініях.
-
Звичайний
-
Gratuities, wi-fi, софт дрінки та алкоголь, це як мінімум. Це все буде десь ~500/600 доларів. Може ще щось бути. Плюс, ціна в таких рекламах без податків. Плюс це ціна за найдешевшу каюту без вікон, що я б нікому не радив брати, але то вже індивідуальна річ.
-
Скільки по чату бачив, що терміновий що звичайний рандомно 2-6 місяців їде😢
-
Я теж колись з самого початку була в чатах майже усіх провінцій, але запам'ятався мені тільки чат Саскачевану, куди кидали і обговорювали скріни з нашого імміграційного чату і біполярний розгон обговорення Манітоби був за день від "боже, як вони сидять в цьому дні, бідолашні, слава богу, у нас не так" до "ні, ну все ясно, у них там і спецвибірка, і готелі, халявщики, у нас-то не так" 😁
-
Тебе про всяк випадок превентивно заблокували, очевидно))