Українська Манітоба
-
www.facebook.com/share/p/rvXp9CnbshQgdYyq/?mibextid=oFDknk Там десь не далеко і про Добромаркет Може пан Wes і інші скандали побачив ще, ми ж такі, можемо
-
Там написано що кожну мийку доводиться відтирати, потрібно засіб, щоб попшикав і само змилось, так робив в Україні
-
В фейсбуці Та нічого нового, типу не справжні українці, рахують чужі кошти
-
Хіба не повний місяць сьогодні ?)
-
На 50к…. Не знаю звідки взяли ту суму
-
З харизмою в мене не дуже Мене всім заспокоїти і пожаліти хо Хоча може це і є така харизма 👀
-
Знижували деколи на десять тисяч деколи на більше, на bord of revision не знизили, я подавався на appeal і тоді місто зконтактувало зі мною і знизило щось посередині між тим що я хотів і вони Цього року не дзвонив, так як коли оцінка була біля мене будинки продали за більшою ціною ніж їх оцінка, важко аргументувати чого мій будинок має коштувати дешевше
-
Смола і комахи це точно різні засоби. Дякую
-
От бачу там для accountant саме те Я теж там обидві свої
-
Взагалі, є засоби для відмивання комах з авто. Не просто «та пару комашок», а для випадків, коли була якась дальня поїздка по трасі, в жару, і всі розквашені об капот комахи запеклися в капот намертво, як в пекарні. Для цих випадків я рекомендую Bug Wash спреї брендів або Turtle Wax, або Armorall - обидва норм. Так от, ці засоби називаються у них bug and tar remover на етикетці. Тобто теоретично можуть і смолу взяти. Але я особисто ніколи зі смолою не стикалася 🤷🏻♀️ Спробуйте
-
Так там не скандал, там в коментах суцільне мімімі і уруру (слава богу), мабуть, скандал був десь до) Робити бізнес - це жувати цілодобово скло, молодці, що продовжують.
-
Я так розумію, що ось це українці які є. І з ними якось доведеться жити/робити спільні справи. Бо іншіх українців тут немає. Але ньюкамери це ще не усвідомили, бо звикли що коли людей багато, 40 мільйонів, то можна розплюватися з одними, підти до інших.