Українська Манітоба
-
Ні, з основного рахунку cash. Дякую за ідею, я щось взагалі не подумала про кредитну
-
Так, це ті $100, про які я тут звітую періодично 😁 Вже $101.47, до речі!
-
3,5% interest, 1% кешбек, відсутність fee за обслуговування, можна повідкривати швиденько TFSA і FHSA, красиво упакована карта)
-
Я думав перейти у Questrade, бо Дмитро казав що вони кращі портфоліо мають, але так лінь😟
-
Я просто думаю, що це не найкраща фінустанова для відкриття FHSA. Дмитро радив тут декілька більше професійних в плані автоменеджменту, але я все ніяк не дійду відкрити
-
Для хом'яка, так)
-
Майже зібрали на будинок😁
-
У мене 3 TFSA рахунки, росте помалу і добре, поки не хочеться чіпати. Після обвалу на американському ринку трохи впала дохідність, але відросло назад все буквально протягом тижня
-
є опція покрутити також трохи на рахунку з гарантованим інтерестом, а в грудні закрити одразу ліміт)
-
Бо був від Дмитра реферальний код 😁 Ні, я просто хотіла перевести сейвінгс в якесь більш цікаве по відсотках місце, ніж рідний СІВС, FHSA чисто з цікавості відкрила, але крім цих 100 доларів туди нічого не планую класти, справжній FHSA планую робити в Questrade
-
в моїй карті світу TFSA - це те, що передають дітям) він же не впливає на податкове навантаження, то його можна собі потихеньку складати, але я теж не уявляю, що має статися, щоб ці гроші взяти назад. я саме FHSA мала на увазі стосовно закриття ліміту в кінці року