Українська Манітоба
-
З вершковим)
-
Добрий вечір усім! Можливо, питання не по темі,але хто знає,по якому адресу та де можливо здати тест на драйвер ліцензію L в живій черзі?(Зареєстрований і внесений вже в базу ,лиш потрібно піти і здати або зареєструвати на дату здачі, але хочеться без дати ) Буду дуже вдячний за відповідь🤗
-
В складі торта 25% вершкового масла, пальмова олія входить у склад імітації згущеного молока. Але споживання київського торта ненасильницьке, якщо ви принципово проти, за це не штрафують
-
Ну я дав посилання на українського тревел-блогера про Канаду. Якість думки про Канаду- як туриста для туриста це на мій погляд цілком об'єктивно показано. Звісно можно зняти фільм жахів про життя в Канаді. Но якщо чесно хто його буде Дивитись? Кому це буде цікаво? Та нікому, навіть тим хто тут живе. Тому якісний сценарій це в першу чергу не про реальність а про мрію. А якщо це ще дуже якісним відео, звуком та монтажем приправити це вже буде блокбастер. Тому більшість продає мрію бо її хочуть купляти. А жахи реальності можно глянути разок, шоб потім пару днів не спати 😁😁😁.
-
Ющенко топ. Але і порох +- ок був. Він втримав условний мир, економічного краху не було. Так, усе просіло, але країна хочаб не припинила своє існування. А к 2018 року вже краще ніж до майдану стало. А зараз…. Один рошен і залишився😿
-
Не ходив до маку з 5го класу школи, а тут діти можна сказати змусили. Мак на сеінт віталі. 1. Замовив разом з друзями, оточуючим принесли а мій номерок навіть не зʼявляється на екрані. Спитав, каже - так, крім чіз не можемо знайти. Почекай. Через 5хв принесли, розбираю - немає крім чіз, підходжу вдруге кажу ну і де той довбаний крім чіз? - не знайшли, кажу ііі? Вирішили мовчки не класти? Каже вам якийсь інший соус?) кажу так пліз покладіть вже йобта. 2. Замовив лате. Підходе каже лате машина зламана 20хв чекати, дати щось на заміну? Кажу ну давай що завгодно що є але тепле не холодне. Зійшлися на каві. 3. Дружині принесли сік у брудному стакані, якесь біле лохміття плаває і на кришці таке саме. Підходжу втретє кажу я не хочу галас здіймати але are you kidding me? І просто мовчки віддаю стакан. Приносять новий. Дивимось а це ти й самий стакан, напевно з-під крану сполоснули трохи. Сліди білого лайна так і лишились на кришці і частки плавають. Більше не підходив. Я в шоці з цього пофігізму.
-
Птушкін зародився з Орел&Решка, а ця програма виходила можна сказати для всього пострадянського простору, тому він коли пішов у самостійне плавання також цільова аудиторія була більш російська(виключно бо там переглядів більшість за статистикою) хоча програма наша(ведучих навіть з рашки брали ж з тими ж настроями). На зараз ця людина робить дуже багато всього і випустив навіть власну документалку «ми наші улюбленці та війна» яка вийшла на міжнародну публіку. Саме тому думаю тут дали його посилання бо в нього дуже чітка позиція і багато зборів, донатів та важливих для України зараз речей👍
-
Починаючі що вони з кучмою на пару знищили южмаш і пилили літаки і ракети. За американський кошт
-
youtu.be/_aESGLOgXHA?si=0lR5qEHhsA95-FSp