Українська Манітоба
-
Сама канадка розповідала, і теж, з посилом ну таке життя Як вона лікаря добувала собі через нетворкінг, бо по іншому не брав 😵💫 Щож, буває
-
Вчусь, повільно))) Ще раз, це не претензія, це мої проблеми що така система не подобається, ну і я справді не вважаю її топовою
-
Це я теж чув і навіть особисто зустрічав коли пробував пробитися в одну урядову контору, а мені сказали, що виставили для «вигляду» 🙂 Але тут в чаті дехто доводив, що такого немає і бути не може, бо в уряді все онлайн і дуже все strict 😄
-
Як мені розповідали, є вакансії, де вони просто зобов'язані виставити десь, а по факту, людина вже є на місце.
-
З вами все ок) тут на 90% робіт так) Просто ніхто ж не буде розказувати шо він «ішачить» а його не помічають)) це не цікаво і стандартно) А вот розказати «який я класний і мені самі начальники двігають» - це приємна історія. Але Це може статись в будь якій країні) це заслуга самої людини яка старається і керівництва , якому не пофіг )
-
Я не знаю, в Європі/ Україні з цим не стикався, мені важко робити якісь висновки з свого досвіду. Так само не зустрічав фантомних вакансій раніше. Вакансія висить, компанія ніби наймає але по факту ніхто рекрутингом не займається 🙂
-
Так, єдине що я точно знаю, що мені треба працювати не з людьми а с компом. Обожнюю працювати с цифрами та вирішувати задачі 😁
-
*якщо в компанії є бюджет і позиції вище для розвитку
-
100%, тут відразу помічають компетентність працівника. Pay your dues now, go above and beyond and you shall be rewarded in the future
-
Ні, це я відповів пану про його захоплення комуністами і китайською економікою 😄
-
Добре так інколи почитати про справжній стан справ. Нажаль потім приходиться відкласти телефон і йти до вигаданого життя)
-
Моє бачення таке: Якщо я work my ass off, допомагаю розвивати компанію, пропоную рішення які покращують сервіс/продукт і не отримую якийсь reward на annual review чи annual bonus, то в то й же момент я починаю шукати іншу роботу 🙂 Loyalty should be rewarded 🙂
-
У багатьох компаніях є growth/career development програми теж
-
Так, але постійно скиглити замість того щоб над собою працювати- дорога теж в нікуди…
-
100%. Якщо це маленький бізнес, то який би кваліфікований працівник не був, ну нема що йому запропонувати. В банку інакше, тут моооре можливостей, лиш би бажання
-
Це пані Анна мабуть тегнула не те повідомлення 😄
-
Це де така Економіка?)