Українська Манітоба
-
Вчора вранці
-
Не знаю 🙂
-
Ви говорили про Волмарт на макфіліпс. Мій коментар стосувався саме цього району. Там через хату - українці живуть 🙂
-
Я коли збиралась до Канади. Вивчала воєнні обʼєкти в Вінніпезі. Тому що життя вже навчило. В 2014 з Донецька в Маріуполь, 2022 з Маріуполя в Канаду І не хотілось знову від війни кудись. І знайшла тільки, що в нас тут база військових літаків Канади зберігається Думала не знадобиться ця інфа…. Але тут вже нічому не здивуюсь
-
Народ, це важливо спілкуватися на цю тему та висловлювати думки, але також вважаю за важливе обговорювати план дій, якщо ставлення до цього питання серйозне Бо, наприклад, уряд може казати що завгодно про «шашликі на пєрвоє мая», а потім усі поробили візи куает бо 24 лютого тре було якось реагувати на раптову відміну травневих шашликів
-
А чи є тут таке поняття як укриття? Наскільки паркінг в багатоповерхівці є безпечним для укриття?
-
Я буду готовий повернутися і продовжити розмовляти на цю тему пізніше
-
Нажаль такого я взагалі не знаходив «укриття». Знаю про потаємні тунелі між Легіслейче і будовами навколо Паркінги - так, може спрацювати, якщо можна зачинити якнаймога краще
-
Доброго вечора . Хто може підказати електронну пошту консульства в Торонто?