Українська Манітоба
-
🎄 Ваше особисте новорічне диво! ❄️ Хочете здивувати близьких незабутнім подарунком? Замовте індивідуальне привітання від Санта-Клауса чи Святого Миколая! ✨ Обирайте вашого героя: 🎅 Санта-Клаус привітає із захопливою розповіддю про свої зимові пригоди. 🌟 Святий Миколай з теплими словами побажає щастя та здоров’я. 🎁 Що включає привітання? Щире та тепле звернення до дитини👶. Розваги, конкурси та зимові ігри для маленьких та дорослих🕺💃. Подарунки від Санти/Миколая кожній дитині🎁 Незабутня фотосесія на згадку про цей день📸 Новорічний настрій і приємні сюрпризи.🎉 🎄 Свято поруч! Не відкладайте – замовте прямо зараз і подаруйте своїм рідним справжнє новорічне диво! 📩 Контакти для замовлення: 204 558 3710 Людмила
-
Вікторія, везіть в Вінні буде черга:)
-
Та мені домашній би, дома 15гб то на під дня десь вистачить😺
-
Де? Поділіться))) Я пробував тричі тут і мені не сподобалося. Я вже здався і сам собі кручу))
-
якщо діючий біометричний паспорт - то віза не потрібна. проте приготуйте про всяк випадок документи, які підтверджують, що в Німеччині не будете затримуватись
-
Знайомий летів з Торонто через Франкфурт у Мілан на початку листопада. Його не пустили на пересадку і розвернули назад у Торонто за власний кошт. Питали його чи має страховку на перебування в Європі (до речі Манітоба хелс картка теж діє в Європі, але подивіться в них на сайті деталі), також вимагали мати зворотній квиток в Канаду і запрошення до кого він летів, візи не потрібно, але по безвізу вимоги потрібно виконати. Після повернення в Торонто взяв квиток через Португалію і без проблем долетів.
-
А через 2 місяця відміняти, що наапдейтіли Я така грейтфул зараз, прям дуже
-
Більшість це розуміє, головне щоб і вони зрозуміли, і робили не популістські заяви чи дії, а те, що дійсно допомогло би. Хоча вже й запізно
-
Everyone buy bananas: www.bbc.com/news/articles/cy87202v43no
-
20% англомовних 30% франкофонів 🤯