Українська Манітоба
-
Так і є я знімала Hca
-
А що в клініці кажуть? Ви ж не будете прям direct patient care…напевно сидіти за стойкою, відповідати на дзвінки… Наприклад в мене на роботі ті хто роблять в housekeeping or kitchen обмеження можно не знімати, а якщо HCA прямий контакт з пацієнтами то там треба зняти обмеження, це прям наш менеджмент уточнював в IRCC.
-
Опа А це план
-
100%. Якщо вже послизнувся, то зупинишся в Саскачевані
-
Всі мріяли про таку гірку в дитинстві ☺️
-
Вже не в перший раз помічаю, що на англійській я кращій співрозмовник ніж на інших мовах. Люди стільки цікавого розповідають коли я кажу "Ofcourse, I understand... Yes... Eee... Wow!...". А на других мовах я в розмові кажу: "Ой, а от у мене був такий випадок... Ти послухай, я.... А от я...." 😀
-
Хто мав досвід отримання виготовлено паспорта на виїзному обслуговуванні у м. Вінніпег. Чи приходив Вам лист-відповідь на електронну пошту, що Ваш паспорт привезуть? Чи багато було людей на отримання?
-
Так і listening 👂 підтягнеться;)
-
Так. Наш захід кожної суботи але за великої кількості бажаючих зібратися граємо і у неділю, і то не лише у «Монополію», часто гравці приносять інші, свої ігри. Наша платформа то як місце для комунікації на базі настільних ігор. Ми маємо вже більше сотні однодумців і учасників тож наші заходи проходять не за одним, а за кількома ігровими столами. Ми завжди раді новим учасникам. Саме тому наші оголошення щотижня. Дякую адміну за розуміння. Гарного вечора і веселих вихідних!
-
В Осередок по суботах можете ходити, якщо у них ще є спікінги
-
А я тут вселяке шукаю щоб спікінг підтягнути 😁 Ну буду казати що для мене головне слухати і розуміти 🌚