Українська Манітоба
-
Матрас був не новий Але його брали від заможних канадців) 2 роки тому Тому в ньому точно не було клопів Та і взагалі 2 роки в одному житлі Я гадаю це через відрядження чоловіка Готелі
-
Ви вже мали звикнути до «no rush, take your time» 😄
-
В корпоративній Америці на стимуляторах сидить практично кожен перший. Так що, можливо, адекватного пояснення тут і немає)
-
Дзвонити десь по службах по годині то звісно сильно. Еххехех Так і не взяли, я здався. Лишив номер для колбеку, хер хто передзвоне 100%
-
Ні, у нього інша історія, він з 8 ранку до 9 вечора має зустрічі, а після 9 вечора розгрібає всі повідомлення 😄 Я не знаю яка у нього зарплата і підозрюю, що він має shares як Senior Director, бо іншого адекватного пояснення я знайти не можу 😄
-
Ага, я теж так робила. Ну бо це зручно, залазиш під ковдру з ноутбуком і там настільки зручно все структурується!
-
А шо з вами там робили у Китаї? Просто цікаво що там так все погано?
-
У мене бувало раніше, що я працюю вночі. (Це не через те, що роботи забагато і я не встигаю, а через те, що я великий прокрастинатор і «сова», і ото воно мені вночі працювалось краще. Зараз вже ні, бо я намагаюсь схуднути, і для цього врегулювати графік сну - ну це окрема історія 😂). І ото, бувало, на клацаю ємейлів в час ночі, ну і відсилаю їх одразу, бо тю ну а шо «какая разніца». Аж поки мені бос не натякнув «це твоє діло, коли ті мейли писати, але взагалі то в outlook є функція «вислати імейл в конкретний час», ти б могла свої нічні мейли ставити на відправку о 8 ранку, you know…» ))) З тих пір так в робила.
-
Ми FDA regulated, там випустили новий company-wide guideline, що робочі години для канадських працівників з 8 AM до 4:30 PM, то я ще й extra 30 хв їм дарую 😄
-
Правильно, треба прищеплювати їм канадську культуру)
-
Я так 3 роки вже живу, працюю до 5-6 ранку потім на мітинги ледь живий о 9й
-
Не знаю але підозрюю, що мене можуть «попросити», я виключив всі notifications з 5 PM до 8 AM 😄
-
Цікаво, я б з радістю послухав у деталях. Чомусь як живе Китай мені дуже цікаво. Ніколи не був але чомусь маю цікавість
-
Слухайте От якщо хочеш попасти в велику корпорацію, як би Ви радили робити? Змінювати не скоро, бо коли той ПР, але хочу готуватися, бо є бажання. А я навіть не уявляю як на інтерв'ю відпрошуватися. Знаю люди кажуть що "до лікаря"
-
Честно якось в Україні саме щоб довго брали не стикався, якось завжди був чи то сайт який чи хз. Стикався з чергами у деяких структурах ото жопа так