Українська Манітоба
-
В моєму нюрсінг хоум такого нема ) просять вийти навіть якщо ти з короною але можеш ще шевелитись в масці
-
Люди може й однакові,але щось я ще жодну людину не зустрів в Канаді,та знайомі хто живе у США не знають таких прикладів,що коли в Україні зупинить ДАЇшник то ти йому винен!!!Я ще коли жив в Україні,то вони курви в наглу просили дай 100 або 50 гривень,бо знайду за що оштрафувати.Ви тут таке теж бачили?Щось підказує що ні
-
-
Це тому що в США і Канаді працюють закони, той самий поліцейський не буде брати хабар, бо знає наслідки. Та і немає сенсу, бо отримує гарну зарплату. Це свідчить лише про недосконалість української системи, а не те, що у нас поліцейські погані, а в Канаді чи Америці добрі. І до речі Даі ліквідовано з 2015 року.
-
Колись, коли я була новоприбула, і на першому місці праці у мене було пару днів off бо у мене була маленька хірургічна операція (видалили бородавку) мій офіс прислав мені додому квіти і листівку Get Well. Я була дуже в шоці бо я і хвора не була сильно, і просто вирішила її видалити з косметичних причин ☺️ Але було приємно звичайно.
-
о, так. Тут багато людей не шануть навіть себе та свою гідність та виставляють бабло вище своєї гідності. Зустрічав халатне ставлення до себе і чув про халатне ставлення. Але це все з'явилося не тому що всі бабайки злі навколо, а тому що вони звикли жити (у багатьох випадках) у сурових умовах заробітку і постійною сплатою тих клятих рахунків. Людина стає рабом, а потім навіть коли їй і не треба лізти із шкіри - все одно продовжує старі паттерни. Тому я намагаюся ставитися з розумінням - вони можуть бути в ще більш гіршому положенні аніж я, коли вони думають що краще здохнути на роботі як собака, але забрати свої грощіб аніж взяти вихідний
-
Не хвилюйтесь. В нас так само. Хворіти можна, але не бажано і ніяких квітів не буде)) Навпаки, маєш щодня з лікарні дзвонити і казати, що ще лежиш. А як розмовляли якось про sick hours і я сказала, що як буду хвора, то нап'юсь Тайленолу і піду працювати, то одна з менеджерів викрикнула: I love you! 😁 Швидкого одужання!