Українська Манітоба
-
Buy other coins as the snowball effect will follow.
-
Історичний момент)
-
www.securities-administrators.ca/crypto-trading-platforms-regulation-and-enforcement-actions/crypto-trading-platforms-authorized-to-do-business-with-canadians/
-
Ну і заводу якщо на те пішло
-
Бажано щоб з можливістю виводу у фіат
-
Є трохи кріпти, залежалося треба щось порухати
-
Хто по крипті підкажіть які біржі актуальні в Канаді наразі?
-
Насправді локації біля вокзалу це був жах.. вниз від Макдональдсу до автовокзалу - багато бомжів, від метро, в бік від приміського вокзалу до переходу 'труба' і до трамвайних колій те саме. Перед вокзалом зупинки маршруток і автобусів всі дуже брудні були завжди, так само і в інший бік до базару... Не знаю, як там зараз, але територію біля київського вокзалу не можна назвати чистою і без безхатьків, там швендяло завжди купа людей і циган, так само як і ночувало багато людей перед Південним вокзалом і в коридорі над коліями, взимку там такий сморід завжди і поліцейські ходили трохи їх розганяли
-
Влітку цього року. А до цього жила у Києві 15 років і ще як студентка їздила постійно поїздами нічними, і ранком, чекаючи відкриття метро, то все те бачила на свої очі. Як саме зараз там - не знаю. Говорю про територію навколо, А не про середину вокзалу. Але безхатьки завжди там були і всередині також, швендяли туди-сюди.
-
Ndax - одна з найкращих платформ.
-
До речі так, мене теж здивував район Київського вокзалу безхатьками ну і атмосферою вцілому. Якось наче такого у інших містах немає, може є десь в інших місцях хз.
-
Дякую!