Українська Манітоба
-
😂😂😂 Сорі
-
Це я до чого, я от нещодавно психанула і їду наступного вересня на концерт My Chemical Romance у Бостон, у Бостоні я ще не була лол Тим паче, що концерт у Fenway Park
-
А на баскетбол ходите?) Я думала, помру там від емоційного надлишку, там емоцій більше, ніж я планувала відчути в наступні 50 років
-
Авжеж В мене великі проблеми були завжди з Д
-
Моя навчання не скоро буде Я ще не знаю як до нього підійти Тільки диплом заказав
-
Вітамін Д пʼєте ж, так?
-
На баскетболі я зрозуміла, що відчувають ці маленькі собаки, які помирають від розриву серця) це просто аааааа, такий стан, коли ти можеш взаємодіяти зі світом тільки тремтінням)
-
Я оті перші роки згадую з жахом лол Малому було рік, я в туалеті зачинялась, щоб вчитись 😂
-
Кожного місяця огляд скільки коштує? Скільки років дитині було, коли поставили брекети?
-
Скоріш би вже
-
це скоріше за всього не утеплення а просто надання форми
-
Від початку повномасштабного вторгнення орків інститут Просвіта та різні організації які там проводили різні події «задонатили» більше $50,000 на потреби ЗСУ. Інститут Просвіта є однією з найстаріших українських організацій Вінніпегу. Зараз як ніколи потрібна Ваша Допомога!