Українська Манітоба
-
Дякую, от про це і кажу, що скільки людей стільки і думок. Там на офіційному сайті написано що типо для (light snow perfomance). Получається цей комплект для зими не катить, для літа також (тем паче що в мене є для літа кращей) Що тепер з ними робити, продати на marketplacе. Короче all weather ( ні all season) безтолкові, я так зрозумів
-
Я б таким сам грався 👀
-
Значить працюємо завтра з дому ☺️
-
В нас так же тільки в 3 рази гірше 🙄
-
Я зранку вийшла в кроксах 🤦🏻♀️, тю та скільки тут того снігу, та скільки то до машини пройтись?😁 З роботи як йшла я вже так не думала;)
-
Та там різні люди , багато російськомовних,але проросійські це трішки занадто,я не думаю,що там фейсконтроль такий питає : «назвіть 5 гетьманів України. І хто такий путкін?». Там просто молодь зі східних регіонів ,та югу України . Мене більш бентежить ,що там тільки кеш 😂 Я думаю зі зрозумілою причини .
-
В цьому закладі картою можна, тільки вхід за кеш)
-
А ні брешу , одна була , Ділжеї вибачились , чисто випадково заміксована була
-
Також грузини приходять , в нас ні однієї пісні не грало на російській
-
А от тут ти почав протоптувати свою стежку, але у твого роботодавця є dental care і ти передумав)
-
У нас так божественно тут. Хтось символічно протоптує собі доріжки в це життя, хоча взагалі-то є вже і готові протоптані! Так красиво.