Українська Манітоба
-
Слухайте, поясніть будь ласка. Сьогодні у 5 ранку я поїхав провіряти резину на авто. Це allweather шини, чи було скользкл з утра. Бо abs не разу незпрацювало, тормозила тоже норм. Це ще mild зима, чи все нормальра зима? Я все думаю чи мінятт allweather з малюнком снежинки (не плутайте з allseason), на зимову. Невпевнений що буде різниця. Вибачте що докучаю з цим. На СТО сказали що це норм для зими. Це перша зима за рульом, не знаю як поступити
-
Чи ви пробували в іншому місці розрахуватися? Можливо це термінал не працював. Спробуйте. Або спробуйте кредиткою.
-
Купiть вже зимову гуму. На 30% коротший гальмiвний шлях на зимi в середньому.
-
Можна хоч на дисках катались якщо знаеш шо робити, якщо не впевнений, купуй зиму та будь впевнений. Навiть на зимi можна втратити керування, не встигнути загальмувати, вилетiти з дороги, Але шанс шо все буде добре вищий
-
Вони гiрше, на 30% замiсть 100 метрiв буде 130. Це велика рiзниця
-
Не буде, у нас маленький пробіг десь біля 7000 в рік, нам порадили all weather Nokian wrg4, щоб не перевзуватися, третя зима все ок. AWD. Вони не гірше зимових
-
Там як раз снiг випав. ) знайти кашу та гальма в пiдлогу з +-50
-
Не важливо яка зима, важливо шо на дорозi, може у 0 Бути так слизько що капець
-
Вот у мене до цього були Michelin, а зараз перший рік Hakkapelitta or whatever it is spelled, різниця просто дуже помітна, я зараз краще гальмую
-
В суботу подзвонив у RBC та замовив доставку кредитних карток (своєї та дружини) через UPS. Сьогодні доставили, відкриваю конверт, а там одна картка. Запитую кур'єра, що має бути ще конверт для дружини. Він каже, так, я бачу це у системі, але ми не можемо знайти конверт у своєму авто, ми поїдемо далі по маршруту, якщо знайдем то повернемося до вас 😂👍
-
Після початку війни Нокіан продали бізнес на росії і зараз випускають шини на новозбудованому заводі в штатах. Колись їздив на шипованій Хаккапеліта три роки і зносу не було, шикарні шини. Зараз в мене до бренду єдина претензія - в Канаді ексклюзив на їх продаж у Kal Tire, тож якось по конкурентам або онлайн дистрибуторам не походиш за знижками, скільки запросять, стільки й плати.
-
UPS це найгірша доставка на світі. Вони майже жодного разу не довезли нічого без проблем. Одного разу це взагалі був цирк, заказ декілька товарів з apple, усе їхало разом але різними коробками. Так от, одну коробку вони кинули під двері, молодці. А от друга була помічена що немає такої адреси. Це був один курʼєр на одній автівці, я з різницею у 5 секунд отримав 2 повідомлення, одне доставлено інше не доставлено🤤 Потім ще майже 2 тижні не могли привезти цю посилку, жах…