Українська Манітоба
-
Дуже вдячний, так
-
Може на медсестру 🥹 якщо ще не знаєте;) яка вам різниця 😂 сорі… АСС ніби ж вчить українців за доместік цінами:) там багато програм…
-
Я знаю Можна мені тепер сертифікат rrc 😏
-
Доброго вечора. АСС це Ассінебойн коледж? Хочу трохи почитати, бо трохи муляє 21 рік українського досвіду😁
-
Так це Assiniboine Community College є в Вінніпезі є в Брендоні філія, вони вчать на LPN 2-х річна програма, мова потрібна або 8 по CLB, aбо IELTS там пише в admission requirements. Трохи вейтінг лист є, в Брендоні меньше чекати…
-
IELTS там менші бали потрібні
-
Так Іван, в мене не вийшло заманити на медсестру;) то ви прийшли перетягувати на вчителя? 😂
-
8⃣😵
-
Попробуйте себе в освітній сфері
-
Я до речі так само як і ви закінчила цю програму на 8 і мене прийняли на навчання:) Так що ця схема робоча 😁
-
Скам типу від "Manitoba Hydro" (новинка) www.instagram.com/reel/DCkr0gUtkSW/
-
👉 Як податись на канадську візу. Ця відео-інструкція підходить як для тих, хто в Канаді, так і поза межами Канади. Однак, моя цільова аудиторія - це українці, які перебувають в Канаді за заходами CUAET. 👉 Усі дані на відео та аплікаціях є тестовими, несправжніми. Я не використовую справжні дані. 👉 Оскільки програма СUAET вже завершена, то тепер подача документів буде платна youtu.be/ZrmJas296XQ