Українська Манітоба
-
Disney кіно, Sony гра і Microsoft lay off немає нічого спільного з вашим уявним "вектором" Всі три компанії заявляють, що вони підтримують і будуть продовжувати DEI, а це що ви написали - це те що подобається не подобається масовому споживачу на даний момент
-
А чим діти Манітоби відрізняються від дітей Алберти? Це що за дискримінація 😁 Не можно…
-
Ні Це загальне правило
-
Друзям треба обережно, якийсь сусід побачить а потім дітей заберуть
-
Так вашу донька може навіть не дістати освіту, яку вона хоче чи потім роботу, бо ж місце жінки за традиційними поглядами - на кухні, поки чоловік заробляє гроші. Ви не розумієте, що якщо ваша донька має вибір зараз - це досягнення багатьох поколінь, які відстоювали DEI.
-
Мені здається ви не маєте поняття, що таке дискримінація На одній з моїх робіт добавили додаткову лідерську позицію з специфічними вимогами по яких я проходив, інший кандидат була жінка яка по об'єктивним показникам мала менше "балів" ніж я (менше часу роботи з компанією, менше знання в певній області). Вибрали її бо лідерів жінок в тій групі було менше 10%. Я можу нити так як і ті хто тут не стикався з дискримінацією, або просто порадію за цю жінку і за компанію. Бо для мене ще буде в п'ять разів більше можливостей знайти таку позицію ніж в неї. Так само я б для своєї доньки бажав, щоб її взяли на роботу навіть по квоті бо попасти на роботу це удача, а мій син буде мати більше можливостей для того (і так він вже також стикався з дискримінацією в цьому світі). Move on and be better
-
Тобто в Онтаріо не можна до 16 років бути самій дитині?
-
*самій вдома, на вулиці нехай хоч в 3 сама гуляє 🤣
-
Home alone: the basics Only three provinces—Ontario (16 years old), and Manitoba and New Brunswick (12)—have established minimum ages for leaving a child home alone. But social services agencies typically advise that no child under 12 should be left unaccompanied at home. Six provinces and one territory define a child as someone under 18, while 16 is the norm for five others, including Nova Scotia and Nunavut. British Columbia and New Brunswick are the only two provinces where young adults are still considered kids if they’re under 19.
-
Не знаю особисто наскільки за цим слідкують тут, у Фінляндії родичам свого часу видали документ, що заберуть соціальні служби якщо ще буде один репорт. Там вони з сусідом «воювали» та залишали дитину 12 річну буквально на годину в магазин скататися, перший раз вони теж були такі «та не заберуть», але коли 2 разу соціалка викликала поліцію, взломала двері та забрали дитину «до вияснення», вже не були так впевнені що вони пугають. За туж саму Альберту весною чи влітку писала якась жінка по усім чатам, що її дитину забрала соціальна служба через якусь незрозумілу ситуацію. Не знаю там деталей, але щось застряла та подія. Це не парковка неправильна, ризикувати своєю дитиною це остання річ….
-
До речі ніхто не знає чим закінчилась та історії про українців що було розслідування начебто підозра що дитину б'ють, а то може бути хвороба серйозна
-
Тут можна вставлю пʼять копійок ? Дякую . Ось це пхати туди , куди не було задумано. Це дуже часто буває, і на жаль, дуже часто саме ото запхнути щоб було. Це зроблено часто на відьібісь, безглуздо , та не приємно для фанатів . Але ! Це не тому , що вони - вони/жінки/іншої раси , не . Тому що прописан персонаж ну явно по повестке , і дуже херово. Приведу приклад , свіжий , де це було зроблено круто. Серіал the silo , я фанат книжок . Але у серіали одного з головних героїв зробили жінкою, та походу , якщо я правильно розумію куди воно все рухається - то вона в додаток лезбійка. У книжці там звичайний білий старий мужик . Але ! Ну та жінка прям так душевно грає, так воно все прописано класно по сюжету , що КРАЩЕ КНИГИ ! І ще там додали персонажа , якого в книжки нема взагалі , чорна жінка при владі. Арка її історії зроблено дуже класно, і на секунду не встає питання «ото аби чорні та жінки були» . Так що головне - це коли зроблено з душою 🙌
-
Ви трохи перебільшуєте вплив приналежності кандидата до однієї з груп, які можуть отримати додаткові поінти під час інтервʼю. Ні в якому разі не стоїть питання чи найняти некомпетентного представника індідженс/жінку/людину з інвалідністю або нацменшин на перевагу компетентного білого чоловіка. Employment equity points грають роль тільки якщо є майже однакові кандидати з +\- однаковим скілс сетом. Грубо кажучи, між компетентним білим чоловіком і таким же компетентним індідженсом/людиною з інвалідністю оберуть другого. І для цього враховується безліч факторів, наприклад, наскільки більше зусиль мав докласти представник другої групи, щоб досягнути того рівня кваліфікації.