Українська Манітоба
-
У мене в СІВС не всі покупки розбиваються, але якщо це станеться, було б чудово)
-
Я просто маю уявлення скільки контейнерів у них накопичилось зважаючи, що це перед святковий час 🥲 і скільки часу той порт був заблокований не ясно. Ну у вас теж вийшло, що дійшло до свят, хоча ви розраховувати певно до жовтня😅 Попереднім досвідом з ними я була задоволена. І певно що буду відправляти ними далі. Морем це довго, варто бути готовим до цього. Прям із запасом) А тих кому треба вже і зараз, завжди є авіа, я не спішила, аби дійшла
-
Так. 85 дол літаком 65 морем за 6кг здається. Літаком йде місяць.
-
Пролежала в Канаді більше 2х тижднів. Поки тут лонг вікенд, поки до Торонто...довго йшла Переплачувати за літак взагалі немає сенсу.
-
Воно поки стояло в контейнері то навіть не відстежувалось. Ми їм дзвонили і питали чого нема апдейтів - людина сказала шо наповнюється контейнер і коли буде повний - то пройде митницю і буде трекінг. Наповнювався контейнер 2 місяці, ну про ніякі затор в Галіфаксі не йшла мова взагалі. Нам вас сказали доставка до 2 місяців після відправки корабля - не збрехали 😂😂😂
-
У Meest немає регулярних відправок з Вінніпегу. Вони чекають поки сформується повна партія, і лише тоді відправляють, для економії. Колись обіцяли що раз в тиждень, але в реальності часом це може бути рідше, якщо не набирається за тиждень ціла партія з Вінніпегу. З Торонто інакше, там вони мають регулярний графік відправлень.
-
Здравствуйте, требуются толковые люди на высокооплачиваемую работу на Binance, требование: пунктуальность, серьезное отношение к делу и стремление обучаться и прогрессировать. Все подробности в личных сообщениях.
-
Аутоімуні захворювання біль для людства вцілому і не тільки для Канади:) Мало що зрозуміло як діагностувати як лікувати і що з тим робити 🤷🏻♀️
-
-
Але заперечувати існування, настоювати на свому «діагнозі» який нічим не підкріплений крім аналізу крові дефолтному😅 Коли заменили на компетентного спеціаліста одразу усе було зрозуміло йому. К тому, що тут як і у, як і у Мексиці, може бути доктор який нічого ні тямить та межа його компетенції це больнічні виписувати. Просто в нас ти вибираєш гарного спеціаліста у потрібній сфері та робиш усе за дні, тільки останні роки вони усі почати багато по конференція за кордон кататися😀, питання невеликої оплати, а тут чекаєш а потім там такий «покемон» сидить😅
-
Ну і що це за існування 🙄? Кава фрі, алкоголь фрі, булочкі фрі, короче біль а не життя 😁 А ще і кутя фрі, яку я вчора їла з задоволенням , бо там же глютена мама мія 😁
-
Та хз деякі лікарі взагалі не вірять в існування тих імунних захворювань… Добре що знайшли спеціаліста.